• Semen Ketik Resistor (SQZ)
  • Trapezium Aluminium Bolongan Wirewound Resistor
  • Dilapisi Dhuwur Kuwasa Keramik Tube Resistor
  • YNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor
  • NKNP Ora Induktif Wound Resistor Flameproof

Napa Milih Kita

Pengalaman sing sugih

Wiwit taun 1996, kita duwe komitmen kanggo ngasilake profesional kanggo macem-macem jinis resistor daya dhuwur.

Pasar Ireng

Produk didol menyang 24 propinsi lan kotamadya ing China, lan diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan pasar liyane.

Brand sing Disertifikasi

Produk perusahaan wis ngliwati kabeh: ISO9001, SGS lan sertifikasi internasional liyane.

Layanan apik

Kita setya karo manufaktur profesional resistor daya kanggo nyukupi kabutuhan pangguna saka kabeh mlaku.

  • abou kita
JDC mantep inggg 1996, kita yaiku inggg pimpinggan pabrikan kanggo resistor inggg Chinggga . Mingangka inggg 16 taun ' pembangunan , dudu mung kanggo dodolan jumlah uga kanggo inggg skala saka enterprise.kita yaiku njupukgg ingggto inggg palingg gedhe pabrikan inggg Kidul Chinggga . Saiki kita duwe 2 cabang pabrik-pabrik : Shenzhen & Sichuan provingggce .We wis maju produksi , ingggspection peralatan , fasilitas lan a sempurno kwalitase manajemen sistem. Kabeh kita produk ketemu RoHS lingkungan pangayoman stlanard lan pass inggg kwalitase sistem sertifikasi ISO9001.