Karbon Film Telpon Resistor

Film karbon resistor tetep dadi salah sawijining resistor film. Iki nggunakake teknologi lapisan vakum suhu dhuwur kanggo nutup karbon ing permukaan batang porselin kanggo nggawe film karbon, banjur dipotong kanthi sendi sing cocog, lan jaket permukaan kanthi resin epoksi kanggo nglindhungi.

Resistor tetep film karbon asring dilapisi karo cat pelindung ijo ing permukaan. Kekandelan saka film karbon nemtokake ukuran regane resistance. Biasane, kekandelan film lan alur digunakake kanggo ngontrol resistor.

Film karbon resistor tetep uga diarani "resistor termal karbon karbon resistor". Resistor film tipis ing karbon sing thermally decomposed ing suhu dhuwur ing hidrokarbon wis disimpen ing landasan. Rega rendah, kinerja stabil, sawetara resistensi lan kekuwatan.
View as  
 
  • RD Karbing Film Resistor Fitur: 1.. Murni karbohidrat ing keramik intine. 2.. Dhuwur biaya. 3.. Apik kwalitase lan linuwih. 4.. Nyedhiyakake flameproof ketik, RDN.

  • Karbon Film Telpon Resyaikutor (CFR / CCR) Fitur: 1. Kasedhiya kinerja , wiyar ketahanan , cilik ukuran , dhuwur operasi suhu lan dhuwur pokok voltase. 2.High adaptif nadi ngemot , apik dhuwur frekuensi kinerja . 3.Orajan sekitar suhu:-55°C~+125°C 4.Gambar normal ukuran kanggo nutupi yaiku kuning lan ing cilik ukuran kanggo nutupi yaiku coklat. 5.Resyaikutance toleransi: Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

 1 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Karbon Film Telpon Resistor digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Karbon Film Telpon Resistor, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.