Keramik Wirewound Resistor

Resistor wirewound keramik minangka jinis resistor tetep. Resistor keramik-keramik kabel dumadi saka tatu kabel tahan ing kerangka insulasi. Amarga alasan struktural, kapasitas lan induktansi sing kasebar cukup gedhe, lan ora bisa digunakake ing sirkuit frekuensi tinggi.

Resistor wirewound keramik biasane digunakake ing sirkuit AC, DC kayata instrumen presisi, instrumen telekomunikasi, lan peralatan elektronik kanggo divisi voltase, pengurangan voltase, distribusi saiki, lan resistensi beban.
View as  
 
  • Kawing tingu Gamuni Resyaikutor (FKN) Fitur: 1.Bapak Bagus panas kekiingan, lanhap suhu koefyaikuien, lanhap swara dhuwur ngemot lan kekuwingan, nonflammability.Can dadi nggegiryaikui sajrone ing nyingakake wektu kanggo nglindhungi ing sirkuit sepyaikuan makarya ing ing dibutuhake overngemot voltase. 2.Opemuniing sekitar suhu : -55Â ° C ~ + 275Â ° C 3. permukaan yaiku werna abu-abu putih ora ono gunane coinging lan indicinge a putih muni ing ing dadihind saka ing precyaikuion warna muni. 4.Resyaikutance toleransi: Â ± 5%, Â ± 10%.

  • Dilapyaikui Dhuwur Kuwasa Keramik Tube Resyaikutor Fitur: 1.Bapak Bagus kakehan lan panas kekiatane kapasitas, ingg panggunaan panguripan yaiku luwih suwe saka ingg oinggrs. 2.Ang resyaikutors permukaan yaiku dilapisi ing ijo. 3.Orajang sekitar suhu: -55Â ° C ~ + 275Â ° C. 4.Resyaikutance toleransi: Â ± 5%, Â ± 10%.

 1 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Keramik Wirewound Resistor digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Keramik Wirewound Resistor, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.