Dhuwur Tekanan Resistor

Fungsi utama resistor tekanan tinggi yaiku nyegah arus, lan digunakake nalika mbatesi, shunting, mandhap, divisi voltase, beban lan panyaring kapasitor lan panyesuaian perlawanan.

Karakteristik utama resistensi tekanan dhuwur: bisa nahan kekuwatan dhuwur lan voltase kanthi dhuwur, sawetara resistensi sudhut, linuwih dhuwur, stabilitas sing apik. Resistor tekanan tinggi digunakake kanggo sirkuit tekanan tinggi kayata peralatan lan instrumen kanggo resistor tetep kayata pendarahan, divider voltase, filter, lan beban.
View as  
 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Dhuwur Tekanan Resistor digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Dhuwur Tekanan Resistor, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.