Dhuwur Tegangan Resistor

Resistor voltase dhuwur minangka komponen sing paling digunakake ing kabeh sirkuit elektronik. Digunakake utamane minangka pembahagi voltase lan resistor pemutus ing piranti kanthi voltase dhuwur. Resistor voltase dhuwur biasane digawe saka kaca cemlorot kaca lan film karbon sintetik.

Resistor voltase dhuwur nuduhake resistor sing kerja ing voltase dhuwur saka 1000 nganti 35.000 volt, kanthi nilai tahan nganti 1011 ohm. Kanggo nahan voltase sing dhuwur banget, résistansi voltase dhuwur kudu duwe nilai ketahanan sing dhuwur lan dissipation tenaga gedhe. Kanggo nyegah gangguan listrik, substrat langsing kanthi kekuatan voltase tahan dhuwur kudu dipilih.
View as  
 
  • Dhuwur Tegangan Bungah Resistor (HVG) Fitur: 1.Titik film asil ing dhuwur mundur-nolak stabilitas 2.Orajang sekitar suhu : -55Â ° C ~ + 125Â ° C 3.Dhuwur ketahanan regane lan makaryag voltase. 4.Bapak Bagus dhuwur-frequency kinerja. 5.Pantu toleransi: Â ± 5%, Â ± 10%.

 1 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Dhuwur Tegangan Resistor digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Dhuwur Tegangan Resistor, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.