Logam Film Telpon Resistor

Proses pembuatan resistor film logam cukup fleksibel. Ora mung komposisi materi lan ketebalan film kasebut bisa diatur, nanging uga nilai tahan bisa diatur liwat kedudukan kasebut, saengga bisa ditindakake dadi resistor kanthi kinerja sing apik lan macem-macem nilai resistensi.

Dibandhingake karo resistor film karbon, resistor tetep film logam sithik, kurang swara, lan stabil, nanging luwih larang. Resistor tetep film logam asring digunakake minangka resistor presisi lan stabilitas sing dhuwur, lan umume digunakake ing macem-macem piranti elektronik radio Ing industri elektronika lan militer lan aeroangkasa ing syarat-syarat sing tliti dhuwur nduweni peran sing ora bisa ditolak.
View as  
 
  • RSN Logam Oksid Film Resyaikumenyangr Flameproof Fitur: 1.. Lyaikutrik lan mechanical stabilitas lan dhuwur linuwih. 2.. Nonflame lukyaikuan, Pelarut bukti, tahan menyang panas & 3.. asor. 4.. Taunan pindah yaiku andhap kanggo ing strengingned logam oksida film. 5.. Dhuwur noyaikue saget ngasilake dhuwur resyaikutance angka kang 6.. kawat tatu resyaikumenyangrs saget dudu tekan.

  • RN Precision Logam Film Resistor Fitur: 1.. Dhuwur T.C. 25ppm 50ppm 100ppm. 2.. Dhuwur presisi: Â ± 0,25% ã € Â ± 0,5% ã 1% ã € 5%. 3.. Suhu stabil, andhap swara apik linuwih. 4.. 0,1% / 25ppm kasus dening kasus.

  • RSS Logam Oksid Film Resyaikumenyangr Flameproof ( Cilik Ketik ) : Fitur 1.. Dhuwur kekuwatan, Cilik awak ukuran. 2.. Lyaikutrik lan mechanical stabilitas lan dhuwur linuwih. 3.. Nonflame lukyaikuan, Pelarut bukti, tahan menyang panas & asor. 4.. Taunan pindah yaiku andhap kanggo ing strengingned logam oksida film. 5.. Dhuwur noyaikue saget ngasilake dhuwur resyaikutance angka kang 6.. kawat tatu resyaikumenyangrs saget dudu tekan.

  • RT Logam Kinclong Dhuwur Tegangan Resismenyangr Fitur: 1.. Kajaba karakteristik karo logam film nanging ketahanan 2.. regane saget dadi minangka dhuwur minangka 33MÎ ©. 3.. Logam-glaze unsur nyedhiyakake dhuwur stabil kinerja 4.. nglawan lingkungan kahanan lan kakehan. 5.. Tahan menyang panas, asor & pelarut

  • RSU Logam Oksid Film Resyaikumenyangr ( Ultra Cilik Ketik ) Fitur: 1.. Ultra dhuwur termal konduktivitas materi, banget 2.. kekuwatan dyaikusipation ing cilik volume. 3.. Flameproof paingtingg, ketahanan menyang panas & pelarut 4.. Taunan pindah yaiku andhap kanggo ing strengingned logam oksida film.

  • NRSS Anti-Detak Ora Induktif Resismenyangr ( Cilik Ketik ) Fitur: 1.. Dhuwur kekuwatan, Cilik awak ukuran. 2.. Banget nadi karakteristik. 3.. Flameproof lukisan, tahan menyang panas & pelarut 4.. Banget andhap induktansi ( kurang saka 1 H ).

JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Logam Film Telpon Resistor digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Logam Film Telpon Resistor, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.