Milliohm Resistensi Ing Seri

Rintangan Milliohm ing seri asring digunakake minangka conto ing sirkuit amarga karakteristik kinerja. Amarga regane resistensi sithik, ora ana pengaruh ing sirkuit dhewe, saengga bisa digunakake kanggo conto saiki ing baris.

Resistor Milliohm umume ditondoi kanthi konduktivitas sing kuat lan overcurrent gedhe. Umumé, resistensi Milliohm diselehake ing sirkuit lan bisa digunakake minangka umpan balik kanggo ngowahi sinyal saiki dadi voltase kanggo pangukuran utawa umpan balik. Utawa, nalika proteksi liwat saiki dibutuhake, baris sirkuit sederhana, biaya operasi nyata sithik, lan safety lan bisa dipercaya.
View as  
 
  • Milliohm Resismenyangr (HMR) Fitur: 1.Tembung ketahanan regane, ing paling ora saget dadi ketemu 0,005Î. 2.Orajan sekitar suhu : -55 ° C ~ + 125 ° C 3.Can dadi miturut menyang cusmenyangmers syarat menyang wujud ing khusus ketik. 4.Pantu menyanglerance:  ± 1% . ± 5%  ± 10%

  • Koil Resistor Fitur: 1.. Dhuwur induktansi 2.. Dhuwur suhu koefisien 3.. Banget andhap ketahanan regane 4.. Dhuwur presisi 5.. Mbukak pigura struktur

 1 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Milliohm Resistensi Ing Seri digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Milliohm Resistensi Ing Seri, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.