SMD Resistor Seri

Seri resistor SMD lan Resistor tetep Chip minangka salah sawijining resistor cemlorot kaca. Iki minangka resistor digawe kanthi nyampur bubuk logam lan bubuk glaze kaca lan percetakan ing landasan kanthi percetakan layar.

Seri resistor SMD tahan kelembapan lan suhu sing dhuwur, lan koefisien suhu sithik, sing bisa ngirit biaya ruang sirkuit lan desain luwih dirampung.
View as  
 
  • SMW Kuwasa Kawat Wound Chip Resismenyangr Fitur: 1.. Flameproof UL94V0 diwangun paket, tahan menyang panas, asor & jampel. 2.. Khusus desain kanggo aumenyangmatic permukaan dipasang. 3.. Banget mechanical kekuwatan & listrik stabilitas. 4.. Ngurangi patemon biaya.

  • RMC Klanel Film Chip Resistor Fitur: 1.. Miniatur ukuran saget kompak P.C. Papan, 2.. 8mm kaset operator kemasan kasedhiya kanggo otomatis permukaan dipasang. 3.. Banget mechanical kekuwatan lan listrik stabilitas. 4.. Ngurangi patemon biaya.

  • MM Logam Film Melf Resyaikutor Fitur: 1.. SMD aktif struktur karo banget kemampuan solder. 2.. Jumbuh lapyaikuan multi kanggo nutupi nglawan Kelembapan. 3.. 5% yaiku 3-blan kod ; 2% lan ing ngisor yaiku 4-blans kod.

  • SMF Kuwasa Logam Film Chip Resismenyangr Fitur: 1.. Flameproof UL94V0 diwangun paket, tahan menyang panas, asor & jampel. 2.. Khusus desain kanggo aumenyangmatic permukaan dipasang. 3.. Banget mechanical kekuwatan & listrik stabilitas. 4.. Ngurangi patemon biaya.

  • Chip Diri (RMP2) Aplikasi sawetara: Locomotif (baterei, lsp), servo motor, amplifier, robot, kekuwatan pasokan peralatan, ngukur peralatan, inverter, lsp. Pengemasan jumlah: 500 PC / muter.

  • Chip Resistor (CS) Fitur: 1.3 Watts kekuwatan ratingg ing 1 Wart ukuran, 1225 paket; 2.. Dhuwur TCR saka  ± 100ppm /  ° C; 3.Pantu angka saka 1m to10hm; 4.Halam kesucian aluminga landasan kanggo dhuwur kekuwatan dissipasi; 5.Long sisih termingations karo dhuwurer kekuwatan ratingg;

JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo SMD Resistor Seri digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir SMD Resistor Seri, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.