Shunt

Shunt minangka instrumen kanggo ngukur DC saiki. Iki digawe adhedhasar prinsip yen voltase digawe ing antarane resistor nalika saiki DC ngliwati resistor kasebut.

Umume umume digunakake kanggo ngluwihi jarak saiki kanthi resistensi kurang tetep. Biasane disambungake podo karo coil obah amaren utawa galvanometer. Ana rong jinis sing gegandhengan lan ing njaba meter.

Kanggo pangukuran tes motor, pirang-pirang shunts saiki asring dikonfigurasi kanggo siji ammeter kanggo ngatasi masalah kanggo njamin akurasi pangukuran sing dibutuhake liwat sawetara pangukuran gedhe. Ing wektu iki, prelu ngeculake voltase voltase sing dirating kabeh shunts digunakake konsisten karo ammeter sing diwenehake.
View as  
 
  • KARYA Milli Ohm Kawat Resyaikutor ( Shunt ) Fitur: 1.. Milli ohm. 2.. Dhuwur induktansi. 3.. Dhuwur stabilitas. 4.. Iku yaiku digawe.

  • FLQ54 Precyaikuion Samplingg Resyaikututawa Fitur: FL-1 ketik shunt yaiku digawe saka precyaikuion wesi papan .it s tembaga termingal titik glanheng deningg siller wesi njaming arang banget dhuwur tenaga listrik.The konstruksi nyedhiyakake a apik saka banget stabilitas lan dhuwur kakehan kemampuan non-ingduktif resyaikututawa, ditrapake wiyar mingggir watesan-ed, saiki keseimbangan utawa mupak pangerten ing komunikasi sistem.electric peralatan lan ngontrol otomatisg listrik sirkuit.

  • FLQ53 Precyaikuiing Samplingg Resyaikututawa Fitur: Iki resyaikututawa saka FLQ53 seri yaiku digawe saka precyaikuiing wesi papan, ditrapake mingangka saiki dibatesi, saiki keseimbangan utawa samplingg pangerten ing kekuwatan supplier, njupuk ing ing katrampilan saka dhuwur stabilitminangka lan dhuwur kakehan, lan ing functiing saka emingangkaily weldingg lan ning ingductance mingangka uga.

  • FLQ52 Precyaikuion Sampling Resyaikutor Fitur: 1.Gaya yaiku 1, 2, lan 3 watt 2.havea 1% lan±5% 3.Tempung koefyaikuien saka resyaikutance kawat W50PPM 4.Gambar paling ngyaikuor resyaikutance regane saget entuk OR005Î © 5.Spot welding struktur, nyembur resyaikutance 6.Iki yaiku kurang saka 10 femto pitik

  • FLQ51 Precision Sampling Resistor Karakteristik: 1.Tembung ketahanan lan andhap induktansi. 2.Bukak pigura struktur. 3.High presisi.

  • FLQ50 Precision Sampling Resistor Karakteristik: 1.Tembung ketahanan lan andhap induktansi. 2.Bukak pigura struktur. 3.High presisi.

JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Shunt digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Shunt, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.