Kawat Wound Resistor Seri

Seri tahan resistor kabel yaiku salah sawijining resistor sing luwih umum. Awak resistor saka pembuluh tatu resistor yaiku kabel ketahanan. Kawat ketahanan diluncurake ing jero kerangka keramik, ujug-ujug dipasang, lan permukaan dilapisi lapisan kaca kaca utawa cat insulasi.

Resistor tatu kabel yaiku jinis luka resistor saka konstensi, tembaga mangan, utawa kawat aloi-aloi sing dipasang ing kerangka keramik, kanthi cat pelindung utawa kaca cemlorot ing permukaan.

Karakteristik karakter saka seri tahan resistor kabel sing sithik banget, resistensi suhu dhuwur, kekuwatane apik, stabilitas apik, koefisien suhu cilik, tliti dhuwur, nanging kurang frekuensi frekuensi. Rintangan siri resistor seri kabel biasane 0.1Î © ~ 5MÎ ©, utamane cocog kanggo kesempatan suhu sing dhuwur lan dhuwur.
View as  
 
  • NKNP Ora Induktif Wound Resismenyangr Flameproof Fitur: 1.. Banget lanhap induktansi ( kurang saka 1 H ). 2.. Flameproof lukisan, tahan menyang panas & pelarut 3.. Super panas dissipatiing, cilik linear suhu koefisien. 4.. Cepet kakehan kemampuan, lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pindah ing ketahanan angka.

  • KNP-S Kawat Wound Resyaikutor Flameproof ( Cilik Ketik ) Fitur: 1.. Dhuwur kekuwatan, Cilik awak ukuran. 2.. Super panas dyaikusipatiingg cilik lingear suhu koefyaikuien. 3.. Cepet kakehan katrampilan lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pingdah ingg ketahanan angka. 4.. Flameproof, entheng bobot, rega yaiku lanhaper saka lapisan untu kang atos jingis. 5.. Anging kabel yaiku akeh liyane awet saka lapisan untu kang atos jingis kang yaiku diprodhuksi ing dhuwur suhu.

  • KNP-C Kawat Wound Resyaikutor Flameproof Anti-Surge Fitur: 1.. Super panas dyaikusipatiingg cilik lingear suhu koefyaikuien. 2.. Cepet kakehan katrampilan lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pingdah ingg ketahanan angka. 3.. Flameproof, entheng bobot, rega yaiku lanhaper saka lapisan untu kang atos jingis. 4.. Anging kabel yaiku akeh liyane awet saka lapisan untu kang atos jingis kang yaiku diprodhuksi ing dhuwur suhu.

  • KNP-A Kawat Wound Resismenyangr Flameproof Anti-Burst Fitur: 1.. Gagal-Aman tanpa geni, jeblugan lan yaiku kapan sirip voltase 80 ~ 270V AC langsung ditrapake. 2.. Dhuwur Dielektrik Withstlaningg Tegangan munggah menyang 1KV 3.. Anti-Burst konstruksi ing a keramik tabung, tahan menyang asor lan ingsulation. 4.. UL1412 disetujoni.

  • KNP Kawat Wound Resyaikutor Flameproof Fitur: 1.. Super panas dyaikusipatiingg cilik lingear suhu koefyaikuien. 2.. Cepet kakehan katrampilan lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pingdah ingg ketahanan angka. 3.. Flameproof, entheng bobot, rega yaiku lanhaper saka lapisan untu kang atos jingis. 4.. Wingdingg kabel yaiku akeh liyane awet saka lapisan untu kang atos jingis kang yaiku diprodhuksi ing dhuwur suhu.

 1 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Kawat Wound Resistor Seri digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Kawat Wound Resistor Seri, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.