Pengembangan Kursus

1996

Ditemokake ing taun 1996, ing taun sing padha kita mulai ngasilake resistor semen.



1998

Ing taun 1998, kita mulai njelajah pasar oversea.



2000

Ing taun 2000, volume penjualan wis nganti 20 yuta RMB.



2001

Ing Taun 2001, kita wiwit ngasilake resistor sing tepat klebu Resor Voltase Dhuwur, resistor rangking & resistor kanthi tliti sing dhuwurdadi salah sawijining pabrik resistor paling gedhe ing sisih kidul China.


2006

Ing taun 2006, kita netepake pabrik cabang JDC ing Sichuan Where warga lokal ing China Tengah.


2008

Ing taun 2008, kita ngenalake peralatan welding otomatis kanggo ngrampungake proses produksi & nggawe pabrik kita ketemu level canggih internasional.


2010

Ing taun 2010, kita sukses melu ing Pameran Kanton kaping 107.