Babagan kita

JDC diadegake ing taun 1996, kita minangka pabrikan pimpinan kanggo resistor ing China.Minangka pembangunan 16 taun, ora mung kanggo jumlah dodolan, nanging uga kanggo skala perusahaan.kita entuk produsen paling gedhe ing China Selatan.Saiki kita duwe 2 pabrik cabang: propinsi Shenzhen & Sichuan.Kita duwe produksi peralatan, piranti inspeksi, fasilitas lan sistem manajemen kualitas sing sampurna. Kabeh produk kita memenuhi standar perlindungan lingkungan RoHS lan ngliwati sertifikasi sistem kualitas ISO9001.Luwih saka 800 buruh trampil lan insinyur berpengalaman kanggo ngladeni kabutuhan pasar ing kene. Output saben wulan rata-rata wis luwih saka 5000 yuta.We njamin kiriman sing tepat lan layanan pelanggan sing apik kanggo ngatasi panjaluk klien.Lan bakal terus menehi perhatian utama kanggo inovasi teknologi, perbaikan produk lan jaminan kualitas.Resistor mung bagean kanggo kita, nanging uga minangka sikap kanggo kita.Iki JDC kita, Iki JDC sampeyan.