Boat Ketik Aluminium Bolongan Wirewound Resistor
  • Air ProBoat Ketik Aluminium Bolongan Wirewound Resistor

Boat Ketik Aluminium Bolongan Wirewound Resistor

Boat Ketik Alumingggium Bolongan Wirewound Resistor Fitur: 1.Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.High ingggsulatingggg kapasitas, enkapsulasi deningg non-geni ingggorganic materi apik kingggerja inggg geter.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Boat Type Aluminium Housed Wirewound



Produk

Boat Type Aluminium Housed Wirewound

Fitur

Lumahing kulit kerak kanthi kinerja sing apik ing radiasi panas, sing cocog kanggo instalasi piring penyejuk, bisa digunakake ing lingkungan sing kejam
Ukuran 2.Small, beban daya sing dhuwur.
3. Kapasitas penebat, enkapsulasi kanthi kinerja bahan-bahan anorganik sing ora apik sajrone geter.
4. Formulir sambungan swara bakal gampang didandani
5. digunakake ing pasokan daya, Transducer, Elevator, audio Arena lan peralatan Perangkat Lunak.
6.Nyariasi pitulungan ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Coefisien Suhu

Nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat pangowahan rega resistance resistance ° C.

 ± 300ppm /  ° C

Mbuwang wektu sing cendhak

Voltase 10 utawa — maksimal. voltase kakehan (njaluk ngisor) sajrone 5 detik.

Râ ‰ ¤Â ± (2% + 0.05Î ©)

Rintangan menyang Kalor pematerian

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Râ ‰ ¤Â ± (1% + 0.05Î ©)

Solderability

Ketik menyang kompor tin 245Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah soldering wis entek

 

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30 menit. , banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15Â C, banjur ing + 125Â ° C 30 menit, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15 min., total 5 siklus.

 

Râ ‰ ¤Â ± (1% + 0.05Î ©)

 

Nyuda urip ing kelembapan

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (golek ngisor) nganti jam 1000 (jam 1.5 jam lan 0.5 jam) ing kalembaban relatif 40Â ± 2Â C lan 90 ~ 95%.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% + 0.05Î ©)

 

Muat urip kanthi panas

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (entuk bagian ngisor) nganti jam 1000 (jam 1.5 jam lan 0.5 jam) ing suhu 70Â ± 2Â C.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% + 0.05Î ©)

Kekuwatan terminal

Narik: 10N

Râ ‰ ¤Â ± (2% + 0.1Î ©)

Getaran

Frekuensi: 10 ~ 55Hz.
Swing: 0.75mm.
Tim tes: 6 jam.

Râ ‰ ¤Â ± (2% + 0.1Î ©)

Nonflammability

Nguatake voltase AC kanthi5,10,16time dirating tenaga sajrone 5 menit.

Ora katon geni

Spesifikasi lan Ukuran

Bagean No.

Kuwasa

Range Rintangan

 
Ukuran

Max.
Makarya
Tegangan

Kanthi-
ngadeg
Tegangan

L1Â ± 1,5

L2Â ± 1,5

L3Â ± 1,5

L4Â ± 1,5

BÂ ± 1

HÂ ± 1

± 0.5

CRX50B

50W

1R-560R

75

90

100

4,5

30

13

4,5

300V

450V

CRX100

100W

1R-1

104

118

130

6.0

42

21

6.0

400V

600V

CRX150

150W

1R-3K3

150

172

182

6.0

42

21

6.0

500V

750V





Panas Tags: Boat Ketik Alumingium Bolongan Wirewound Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto