Semen Ketik Resistor (SQH)
  • Air ProSemen Ketik Resistor (SQH)

Semen Ketik Resistor (SQH)

Semen ketik resismenyangr (SQH) Fitur: 1.. Cilik dimensi, banget stabilitas ing dhuwur suhu, tahan menyang asor lan kaget. 2.. Rampung ingsulated watak cocog kanggo pringted sirkuit papan. 3.. Super panas dissipatiing cilik lingear suhu koefisien. 4.. Cepet kakehan katrampilan lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pindah ing ketahanan angka. 5.Orajang sekitar suhu:-55℃~+275℃ 6.Pantu menyanglerance: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resisten jinis semen (SQH)



 Produk

Resisten jinis semen (SQH)

Fitur

1. Ukuran cilik, stabilitas banget ing suhu sing dhuwur,tahan kelembapan lan kejut.

2. Watak terisolasi kanthi lengkap sing cocog kanggo sirkuit sing dicithak papan.

3. Pelapisan panas panas linear koefisien.

4. Kemampuan Keluwih cepet tokoh swara rendah lan sithik shift tahunan kanggo nilai resistance.

5.Senthang suhu suhu: -55â "ƒ ~ + 275â" ƒ
6. Toleransi pitulung: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.




Spesifikasi:


Wattage sing dirating

W + 1

H + 1

LÂ ± 15

P

H1Â ± 1

D + 05

P1Â ± 02

P2Â ± 02

A + 05

B + 05

C + 05

G + 05

Range Rintangan (Î ©)

Wound kabel

Daya Rim

10W

10

9

48

32Â ± 1

21

5

2,5

1.7

8

5

12

3

0.5-600

601 ~ 50K

15W

12,5

11.5

48

32Â ± 1

21

5

2,5

1.7

8

5.5

12

3

1-600

601 ~ 150K

20W

14E

13.5

60

42 + 1

24

6

3

2,5

8

5与

12

3

1 ~ 1

1.1K-150K

30W

19

19

75

55Â ± 2

31

7.5

.

.

10.5

8

18

£ 3

1 ~ 2

-

40W

19

19

90

67Â ± 2

31

7.5

.

.

10.5

8

18

3_5

1 ~ 2

-

Daya dirating

Item

Item

10W

15W

20W

30W

40W

Tegangan voltase maksimal

750V

1000V

1000V

1000V

1000V

Tangan voltase dielektrik

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

Nyuda toleransi

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

 

Jenis Semen Resistor (kabel duka)

Karakteristik

Spesifikasi

Cara Metode

Rintangan DCJIS-C-5202 5.1

J Â ± 5%

At25â "ƒ

Tangan voltase dielektrik 
 
JIS-C-5202 5.7

Ora ana bukti-bukti penggawe mekanik flashover, arcing utawa pecahan insulasi.

Rintangan bakal dikepung karo bahan konduktif sing cocog karo permukaan resistor supaya 90o pinggiran njaba dikontak potensial 1000V AC bakal ditrapake 60 detik.

Rintangan Penebat

JIS-C-5202 5.6

1000MÎ © MIN

Tes tahan lan bakal diukur ing DC 500V. Resistor kudu disiapake AC cara dielektrik sing padha.

Shock termal

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

Sawise aplikasi kekuwatan dirating 30 menit, 30 menit cahya kanggo suhu ambien suhu suhu 30-30 5 „ƒ.

Kelembapan

JIS-C-5202 7.5

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise ekspor 1000 jam ing ruang test kelembapan sing dikontrol ing 40 ° ± 'ƒ lan 90 ~ 95% kelembapan relatif.

Jenis Semen Resistor (film oksida logam)

Swara wektu sing cendhak

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Temperature resistance change after the application of a potential of 2,5 times RCVW for 5 seconds.

Nyawa Urip

JIS-C-5202 7.10

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Permanent resistance change after 1000 hours operating at RCWV, with duty cycle of 1.5 hours on and 0.5 hours off at25â "ƒ±2℃.

Load Life in Kelembapan

JIS-C-5202 7.9

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise 1000 jam (1.5 jam lan 0.5 jam) ing RCVW ing ruangan asor sing dikendhaleni kanthi asor relatif 40Â ± 2â ƒ lan 90 ~ 95%.

Solderability
JIS-C-5202 6.5

95% jangkoan MIN

Suhu tes solder: 230Â ± 5â ƒ
Tinggal ing wayah sing adol: 3Â ± 0.5 detik

Kelembapan

JIS-C-5202 7.5

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise ekspor 1000 jam ing ruang test kelembapan sing dikontrol ing 40 ° ± 'ƒ lan 90 ~ 95% kelembapan relatif.

Rintangan Panas Soldering

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Ketikake ing kompor 350 tin ° 10 ° C dening3.2 ~ 4.8
mm dawa minangka bentuk tindakake.


Suhu

Wektu Dip

350Â ° CÂ ± 10Â ° C

3,0 0,5 detik

260Â ° CÂ ± 5Â ° C

10Â ± 1seconds

 

Nonflammability

Ora kasedhiya

Beban 5 min miturut 5times, 10 kaping, 16 kaping dirating kekuwatan lan A.C.

Cathetan

Luwih lengkap rincian, hubungi kita.






Kurva Derating:


Kanggo resistor sing digunakake ing suhu sekitar ndhuwur 70 â rating rating,power kudu diurutake miturut kurva ing ngisor iki.






SurfaceSuhu Rise:

 






Panas Tags: Semen Ketik Resistor (SQH), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto