Semen ketik resistor (SQM)
  • Air ProSemen ketik resistor (SQM)
  • Air ProSemen ketik resistor (SQM)

Semen ketik resistor (SQM)

Semen ketik resistor (SQM) Fitur: 1.Bapak Bagus daya tahan panas, andhap suhu koefisien, andhap swara dhuwur ngemot kekuwatan, dhuwur nyarang kapasitas. 2.Orajan sekitar suhu:-55℃~+275℃ 3.Pantu toleransi: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resisten jinis semen (SQM)



Produk

Resisten jinis semen (SQM)

Fitur

1.Kahanan tahan panas, koefisien suhu rendah, swara kurang, daya beban sing dhuwur, kapasitas insulasi sing dhuwur.
2.Senthang suhu suhu: -55â "ƒ ~ + 275â" ƒ
3. Toleransi pitulung: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Spesifikasi

Bagean NO.
RX

Ukuran

Kisaran Rintangan

WÂ ± 1

DÂ ± 1

HÂ ± 1,5

LÂ ± 1

PÂ ± 1

dino ± 0,05

KIK

MO

2W

11

7

20.5

4

4

0,8

0,1 ~ 270

271 ~ 10K

3W

12

8

25

4

4

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 50K

5W

13

10

25.5

4

4

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 50K

7W

13

10

39

4

4

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 47K

10W

13

10

51

4

4

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 47K

Daya dirating

Item

2W

3W

5W

7W

10W

Max. voltase kerja

150V

350V

350V

500V

750V

Tangan voltase dielektrik

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

Nyuda toleransi

J Â ± 5%

J Â ± 5%

J Â ± 5%

J Â ± 5%

J Â ± 5%

Jenis Semen Resistor (kabel duka)

Karakteristik

Spesifikasi

Cara Metode

Rintangan DC

JIS-C-5202 5.1

J Â ± 5%

AT 25â "ƒ

Tangan voltase dielektrik

JIS-C-5202 5.7

Ora ana bukti-bukti penggawe mekanik flashover, arcing utawa pecahan insulasi.

Rintangan bakal dikepung karo bahan konduktif sing cocog karo permukaan resistor supaya 90o pinggiran njaba dikontak potensial 1000V AC bakal ditrapake 60 detik.

Rintangan Penebat
 
JIS-C-5202 5.6

1000MÎ © MIN

Tes tahan lan bakal diukur ing DC 500V. Resistor kudu disiapake AC cara dielektrik sing padha.

Shock termal

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

Sawise aplikasi kekuwatan dirating 30 menit, 30 menit cahya kanggo suhu ambien suhu suhu 30-30 5 „ƒ.

Kelembapan

JIS-C-5202 7.5

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise ekspor 1000 jam ing ruang test kelembapan sing dikontrol ing 40 ° ± 'ƒ lan 90 ~ 95% kelembapan relatif.

Semen Typr Resistor (film oksida logam)

Swara wektu sing cendhak

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Owah-owahan suhu tahan sawise aplikasi potensial 2,5 kaping RCVW sajrone 5 detik.

Nyawa Urip
 
JIS-C-5202 7.10

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Pangowahan tahan permanen sawise 1000 jam operasi ing RCWV, kanthi siklus tugas 1,5 jam lan 0.5 jam ing 25â "ƒÂ ± 2â".

Load Life in Kelembapan

JIS-C-5202 7.9

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise 1000 jam (1.5 jam lan 0.5 jam) ing RCVW ing ruangan asor sing dikendhaleni kanthi asor relatif 40Â ± 2â ƒ lan 90 ~ 95%.

Solderability
JIS-C-5202 6.5

95% jangkoan MIN

Suhu tes solder: 230Â ± 5â ƒ

Tinggal ing wayah sing adol: 3Â ± 0.5 detik

Kelembapan

JIS-C-5202 7.5

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise ekspor 1000 jam ing ruang test kelembapan sing dikontrol ing 40 ° ± 'ƒ lan 90 ~ 95% kelembapan relatif.

Rintangan Panas Soldering

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Ketikake ing kompor 350 tin ° 10 ° C dening3.2 ~ 4.8
mm dawa minangka bentuk tindakake.


Suhu

Wektu Dip

350Â ° CÂ ± 10Â ° C

3,0 0,5 detik

260Â ° CÂ ± 5Â ° C

10Â ± 1seconds

 

Nonflammability

Ora kasedhiya

Beban 5 min miturut 5times, 10 kaping, 16 kaping dirating kekuwatan lan A.C.

Cathetan

Luwih lengkap rincian, hubungi kita.

 




Kurva Derating:


Kanggo resistor sing digunakake ing suhu sekitar ndhuwur 70 â rating rating,power kudu diurutake miturut kurva ing ngisor iki.

 




SurfaceSuhu Rise:

 





Panas Tags: Semen ketik resistor (SQM), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto