Semen Ketik Resistor (SQP)
  • Air ProSemen Ketik Resistor (SQP)
  • Air ProSemen Ketik Resistor (SQP)

Semen Ketik Resistor (SQP)

Semen ketik resistor (SQP) Fitur: 1.Bapak Bagus daya tahan panas, andhap suhu koefisien, andhap swara dhuwur ngemot kekuwatan, dhuwur nyarang kapasitas. 2.Orajan sekitar suhu : -55â "ƒ ~ + 275â" ƒ 3.Pantu toleransi: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resisten jinis semen (SQP)



Produk

Resisten jinis semen (SQP) 

Fitur

1.Kahanan tahan panas, koefisien suhu rendah, swara kurang, daya beban sing dhuwur, kapasitas insulasi sing dhuwur.
2.Senthang suhu suhu: -55â "ƒ ~ + 275â" ƒ
3. Toleransi pitulung: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Spesifikasi

Bagean NO.
RX

Ukuran

Kisaran Rintangan

WÂ ± 1

HÂ ± 1

LÂ ± 1,5

CÂ ± 3

0.0 ± 0.05

KIK

MO

2W

7

7

18

30

0,8

0,1 ~ 270

271 ~ 33K

3W

8

8

22

35

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 47K

5W

10

9

22

35

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 68K

7W

10

9

35

35

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 68K

10W

10

9

48

33

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 50K

15W

12.5

11.5

48

33

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 150K

20W ~ 25W

14

13.5

60

33

0,8

0,1 ~ 1K

1K1 ~ 150K

Daya dirating

Item

2W

3W

5W

7W

10W

15W

20W ~ 25W

Tegangan voltase maksimal

150V

350V

350V

500V

750V

1000V

100V

Tangan voltase dielektrik

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

Nyuda toleransi

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

Jenis Semen Resistor (kabel duka)

Karakteristik

Spesifikasi

Cara Metode

Rintangan DCJIS-C-5202 5.1

J Â ± 5%

At25â "ƒ

Tangan voltase dielektrik 
 
JIS-C-5202 5.7

Ora ana bukti-bukti penggawe mekanik flashover, arcing utawa pecahan insulasi.

Rintangan bakal dikepung karo bahan konduktif sing cocog karo permukaan resistor supaya 90o pinggiran njaba dikontak potensial 1000V AC bakal ditrapake 60 detik.

Rintangan Penebat

JIS-C-5202 5.6

1000MÎ © MIN

Tes tahan lan bakal diukur ing DC 500V. Resistor kudu disiapake AC cara dielektrik sing padha.

Shock termal

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

Sawise aplikasi kekuwatan dirating 30 menit, 30 menit cahya kanggo suhu ambien suhu suhu 30-30 5 „ƒ.

Kelembapan

JIS-C-5202 7.5

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise ekspor 1000 jam ing ruang test kelembapan sing dikontrol ing 40 ° ± 'ƒ lan 90 ~ 95% kelembapan relatif.

Jenis Semen Resistor (film oksida logam)

Swara wektu sing cendhak

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Owah-owahan suhu tahan sawise aplikasi potensial 2,5 kaping RCVW sajrone 5 detik.

Nyawa Urip

JIS-C-5202 7.10

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Permanent resistance change after 1000 hours operating at RCWV, with duty cycle of 1.5 hours on and 0.5 hours off at25â "ƒ±2℃.

Load Life in Kelembapan

JIS-C-5202 7.9

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise 1000 jam (1.5 jam lan 0.5 jam) ing RCVW ing ruangan asor sing dikendhaleni kanthi asor relatif 40Â ± 2â ƒ lan 90 ~ 95%.

Solderability
JIS-C-5202 6.5

95% jangkoan MIN

Suhu tes solder: 230Â ± 5â ƒ
Tinggal ing wayah sing adol: 3Â ± 0.5 detik

Kelembapan

JIS-C-5202 7.5

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise ekspor 1000 jam ing ruang test kelembapan sing dikontrol ing 40 ° ± 'ƒ lan 90 ~ 95% kelembapan relatif.

Rintangan Panas Soldering

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Ketikake ing kompor 350 tin ° 10 ° C dening3.2 ~ 4.8
mm dawa minangka bentuk tindakake.


Suhu

Wektu Dip

350Â ° CÂ ± 10Â ° C

3,0 0,5 detik

260Â ° CÂ ± 5Â ° C

10Â ± 1seconds

 

Nonflammability

Ora kasedhiya

Beban 5 min miturut 5times, 10 kaping, 16 kaping dirating kekuwatan lan A.C.

Cathetan

Luwih lengkap rincian, hubungi kita.

 

 

 

 

Kurva Derating:


Kanggo resistor sing digunakake ing suhu sekitar ndhuwur 70 â rating rating,power kudu diurutake miturut kurva ing ngisor iki.

 

 

 

 

SurfaceSuhu Rise:

 





Panas Tags: Semen Ketik Resistor (SQP), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto