Semen Ketik Resistor (SQZ)
  • Air ProSemen Ketik Resistor (SQZ)
  • Air ProSemen Ketik Resistor (SQZ)

Semen Ketik Resistor (SQZ)

Semen ketik resistor (SQZ) Fitur: 1.Bapak Bagus daya tahan panas, andhap suhu koefisien, andhap swara dhuwur ngemot kekuwatan, dhuwur nyarang kapasitas. 2.Orajan sekitar suhu:-55℃~+275℃ 3.Pantu toleransi: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resisten jinis semen (SQZ)



Produk

Resisten jinis semen (SQZ)

Fitur

1.Kahanan tahan panas, koefisien suhu rendah, swara kurang, daya beban sing dhuwur, kapasitas insulasi sing dhuwur.
2.Senthang suhu suhu: -55â "ƒ ~ + 275â" ƒ
3. Toleransi pitulung: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Daya dirating

Item

2W

3W

5W

7W

10W

15W

20W ~ 25W

Max. voltase kerja

150V

350V

350V

500V

750V

1000V

100V

Tangan voltase dielektrik

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

Nyuda toleransi

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

JÂ ± 5%

Produk
(1 kawat timbal ‰

Ukuran (mm)

Range Rintangan (Î ©)

 

LÂ ± 1,5

WÂ ± 1

HÂ ± 1,5

PÂ ± 1,5

P1Â ± 0.2

P2Â ± 0,2

H1Â ± 2

H2Â ± 1

KIK

MO

 

5W z-01

28

10

10

15

7

1,5

25

10.5

0,1-130

131-68K

 

7W z-01

36

10

10

20

7

1,5

25

10.5

0,1-600

601-68K

 

10W z-01

48

10

10

35

7

1,5

25

10.5

0,2-1K

1K1-100K

 

10W z-03

48

10

10

35

7

1,5

40

25

0,2-1K

1K1-100K

 

15Wz-05

50

12.5

12

35

10

3

35

15.0

1-1K

1K1-150K

 

20W ~ 25w
z-05

65

14

13

42

10

3

36

15.0

1-1K

1K1-150K

 

Produk(2 lead wires) 

Ukuran (mm)

Range Rintangan (Î ©)

 

LÂ ± 1,5

WÂ ± 1

HÂ ± 1,5

PÂ ± 1,5

H1Â ± 0,5

H2Â ± 0,5

AÂ ± 0.1

BÂ ± 0,1

CÂ ± 0,2

KIK

MO

 

5W z-02

28

10

10

15

10.5

4,5

1,5

3,5

7.5

0,1-130

131-68K

 

7W z-02

36

10

10

20

10.5

4,5

1,5

3,5

7.5

0,1-600

60Î © -68K

 

10W z-04

48

10

10

20

25

4,5

1,5

3,5

7.5

0,2-1K

60Î © -68K

 

10W z-04

48

10

10

35

25

4,5

1,5

3,5

7.5

0,2-1K

1K1-100K

 

15W z-06

50

12.5

12

35

28

4,5

2

5

10

1-1K

1K1-150K

 

20W z-06

65

14

14

42

28

4,5

2

5

10

1-1K

1K1-150K

 

25W z-06

65

14

14

42

28

4,5

2

5

10

1-1K

1K1-150K

 

20W z-07

65

14

14

42

10

4,5

2

5

10

1-1K

1K1-150K

 

25W z-07

65

14

14

42

10

4,5

2

5

10

1-1K

1K1-150K

 

Jenis Semen Resistor (kabel duka)

Karakteristik

Spesifikasi

Cara Metode

Rintangan DCJIS-C-5202 5.1

J Â ± 5%

Ing 25â "ƒ

Tangan voltase dielektrik 
 
JIS-C-5202 5.7

Ora ana bukti-bukti penggawe mekanik flashover, arcing utawa pecahan insulasi.

Rintangan bakal dikepung karo bahan konduktif sing cocog karo permukaan resistor supaya 90o pinggiran njaba dikontak potensial 1000V AC bakal ditrapake 60 detik.

Rintangan Penebat
 
JIS-C-5202 5.6

1000MÎ © MIN

Tes tahan lan bakal diukur ing DC 500V. Resistor kudu disiapake AC cara dielektrik sing padha.

Shock termal

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

Sawise aplikasi kekuwatan dirating 30 menit, 30 menit cahya kanggo suhu ambien suhu suhu 30-30 5 „ƒ.

Kelembapan

JIS-C-5202 7.5

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise ekspor 1000 jam ing ruang test kelembapan sing dikontrol ing 40 ° ± 'ƒ lan 90 ~ 95% kelembapan relatif.

Jenis Semen Resistor (film oksida logam)

Swara wektu sing cendhak

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Owah-owahan suhu tahan sawise aplikasi potensial 2,5 kaping RCVW sajrone 5 detik.

Nyawa Urip

JIS-C-5202 7.10

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Permanent resistance change after 1000 hours operating at RCWV, with duty cycle of 1,5 hours on and 0.5 hours off at 25℃±2℃.

Load Life in Kelembapan

JIS-C-5202 7.9

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Temperature resistance change after 1000 hours(1,5hours on and 0.5 hours off) at RCVW in a humidity chamber controlled at 40±2℃ and 90~95% relative humidity.

Solderability

JIS-C-5202 6.5

95% jangkoan MIN

Suhu tes solder: 230Â ± 5â ƒ
Tinggal ing wayah sing adol: 3Â ± 0.5 detik

Kelembapan

JIS-C-5202 7.5

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise ekspor 1000 jam ing ruang test kelembapan sing dikontrol ing 40 ° ± 'ƒ lan 90 ~ 95% kelembapan relatif.

Rintangan Panas Soldering

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Ketikake ing kompor 350 tin ° 10 ° C dening3.2 ~ 4.8
mm dawa minangka bentuk tindakake.


Suhu

Wektu Dip

350Â ° CÂ ± 10Â ° C

3,0 0,5 detik

260Â ° CÂ ± 5Â ° C

10Â ± 1seconds

 

Nonflammability

Ora kasedhiya

Beban 5 min miturut 5times, 10 kaping, 16 kaping dirating kekuwatan lan A.C.

Cathetan

Luwih lengkap rincian, hubungi kita.


 

 

 


Kurva Derating:


Kanggo resistor sing digunakake ing suhu sekitar ndhuwur 70 â rating rating,power kudu diurutake miturut kurva ing ngisor iki.


 

 

 

 

SurfaceSuhu Rise:

 





Panas Tags: Semen Ketik Resistor (SQZ), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto