Chip Resistor (GRM)
  • Air ProChip Resistor (GRM)
  • Air ProChip Resistor (GRM)

Chip Resistor (GRM)

Chip Resyaikutor (GRM) Fitur: 1.Ing saget nyuda ing wilayah lan bobote saka ing PCB kanggo sawijining cilik ukuran lan eningng. 2.Orajan sekitar suhu:-55 ° C ~ + 125 ° C 3.High kapercayan: ing nglukyaiku logam film resyaikutor awak yaiku ditambahake karo gelas nglindhungi lapyaikuan lan ing telu lapyaikuans saka elektroda komposyaikui. 4.Gambar rupa dimensi yaiku simetris lan akurat kanggo gampang ngumpul. 5.Resyaikutance toleransi:  ± 1%,  ± 5% .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor Chip (GRM)



Produk

Resistor Chip (GRM)

Fitur

1.Menehi bisa ngilangi area lan bobote PCB kanthi ukuran lan cahya sing sithik.

2.Membantu suhu ambien:-55 ° C ~ + 125 ° C

3. Kredibilitas sing kuat: awak resistor film logam sing kandel ditambah karo lapisan pelindung kaca lan telung lapisan komposisi elektroda.

4. Ukuran katon simetris lan akurat kanggo gampang dipasang.

5. Kesabaran pitulung: Â ± 1%, Â ± 5%.

Ukuran lan Kinerja voltase

Bagean No.

Ketik

Kuwasa

Dimensi(mmï¼ ‰

Max.
voltase kerja

Kisaran Rintangan

L

W

H

L1

L2

GRM0201

0201
(0603)

1 / 20W

0,60Â ± 0,03

0,30Â ± 0,03

0.23Â ± 0.10 \\ 03

0,10Â ± 0,05

0,15Â ± 0.05

25V

10R ~ 1M

GRM0402

0402
(1005)

1 / 16W

1,00Â ± 0.15

0,50Â ± 0.10

0.30Â ± 0.10

0,20Â ± 0.10

0,25Â ± 0.10

50V

10R ~ 1M

GRM0603

0603
(1608)

1 / 16W
1 / 10W

1,60Â ± 0.15

0,80Â ± 0.15

0,40Â ± 0.10

0.30Â ± 0.20

0.30Â ± 0.20

50V

10R ~ 1M

GRM0805

0805
(2012)

1 / 10W
1 / 8W

2.00Â ± 0.20

1,25Â ± 0.15

0,50Â ± 0.10

0,40Â ± 0.20

0,40Â ± 0.20

150V

10R ~ 1M

GRM1206

1206
(3216)

1 / 8W
1 / 4W

3,20Â ± 0.20

1,60Â ± 0.15

0,60Â ± 0.10

0,50Â ± 0.20

0,50Â ± 0.20

200V

10R ~ 1M

GRM1210

1210
(3225)

1 / 4W
1 / 3W

3,20Â ± 0.20

2.50Â ± 0.20

0,60Â ± 0.10

0,50Â ± 0.20

0,50Â ± 0.20

200V

10R ~ 1M

GRM2010

2010
(5025)

1 / 2W
3 / 4W

5.00Â ± 0.20

2.50Â ± 0.20

0,60Â ± 0.10

0,60Â ± 0.20

0,60Â ± 0.20

200V

10R ~ 1M

GRM2512

2512
(6432)

1W, 2W

6.40Â ± 0.20

3,50Â ± 0.20

0,60Â ± 0.10

1,00Â ± 0.20

1,00Â ± 0.20

200V

10R ~ 1M

Item tes

Kahanan tes

Kinerja

Koefisien suhu

Tes nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat pangowahan rega resistance resistance ° C.

1%:
 ± 100ppm /  ° C /  ± 200ppm /  ° C
5%:
 ± 200ppm /  ° C /  ± 400ppm /  ° C

Swara wektu sing cendhak

Voltase voltase x 2,5 utawa voltase maksimal (tambah ngisor) sajrone 5 detik.

1%:
Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)
5%:
Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Beban pulsa

Ing voltase 4 x utawa voltase. Voltase kakehan pulsa (entuk siklus ngisor) 10000Â ± 200 kali (1 kaloro dina, 25 detik mati).

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Kekuwatan Terminal (Narik)

Jarak mbengkongaken: 3mm (10seconds)

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Rintangan menyang panas solderling

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Solderability

Ketik menyang kompor tin 245Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah solderling luwih saka 95%.

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30min, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10-15min, banjur ing + 155Â ° C 30min, banjur ing suhu 25 ° C kanggo 10-15min, 5 siklus.

1%:
Î ”Râ ‰ ¤Â ± (0.5% R0 + 0.05Î ©)
5%:
Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Nyuda urip ing kelembapan

Tegangan voltase kanthi regane utawa voltase Max.working (golek ngisor) sajrone jam 1000 (jam 1.5 jam lan setengah jam) ing kelembapan relatif 40Â ± 2Â C lan 90 ~ 95%.

1%:
Î ”Râ ‰ ¤ Â ± (1% 0 + 0.1Î ©)

5%:
Î ”Râ ‰ ¤Â ± (3% R0 + 0.1Î ©)

Muat urip kanthi panas

Tegangan voltase kanthi regane utawa voltase Max.working (suda ngisor) sajrone 1000 jam (1.5 jam lan setengah jam mati) ing 70Â ± 2Â C.

1%:
Î ”Râ ‰ ¤ Â ± (1% 0 + 0.1Î ©)

5%:
Î ”Râ ‰ ¤Â ± (3% R0 + 0.1Î ©)





Panas Tags: Chip Resistor (GRM), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto