FL-2 Telpon Ketik Shunt Resistor
  • Air ProFL-2 Telpon Ketik Shunt Resistor

FL-2 Telpon Ketik Shunt Resistor

FL-2 Telpon Ketik Shunt Resyaikumenyangr Karakteryaikutik: Ing ditukokake shunt yaiku digunakake menyang Multiply ing ngukur sawetara saka ngukur instrumen.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor Shunt Tipe Fl-2



Jeneng produksi

Resistor Shunt Tipe Fl-2 

Karakteristik

Shunt sing diijolake digunakake kanggo ngasilake macem-macem alat ukur ukur.

Spesifikasi teknis

1. Kelas akurasi:0,5 kanggo 5 ~ 40000A: 1 kanggo 5000 ~ 6000A
2. Kahanan sawetara: Suhu: -40 ~ + 60Â ° C; asor relatif: â ‰95% 35Â ° C.
3.Kapungan kanggo nahan daya mekanik:Sampeyan bisa kanthi ngadeg transportasi mbanting kanthi akselerasi 70m / s² lan frekuensi kejut 80 ~ 120 wektu / menit sajrone 5 jam.

4. Swara kapasitas rating:

5. 120% saiki dirating sajrone 2 jam.
Penurunan 6.Voltase: 50mV, 60mV, 75 mV, 100mV.
7.Tedhang panas nalika diiseni:Ora luwih saka 80Â ° C sawise kenaikan suhu dadi stabil; Ora luwih saka 80Â ° C ing rega saiki luwih saka 50A.

Ketik

Spesifikasi

Ukuran (mm)

Ukuran pasang (mm)

L

Sugeng b

H

C

C1

Pasang paku

FL13-75mV

30A

100

20

21

85

 

M5

FL13-75mV

50A

1301

14

30

85

 

M8

FL13-75mV

75A

130

14

30

85

 

M8

FL13a-75mV

100A

130

14

30

85

 

M8

FL13a-75mV

200A

130

24

30

85

 

M10

FL13a-75mV

300A

130

30

30

100

 

M10

FL13a-75mV

400A

130

42

30

100

 

M10

FL13a-75mV

500A

130

52

30

100

 

M10

FL13a-75mV

600A

130

60

30

100

50

M10

FL13a-75mV

750A

130

77

30

100

50

M10

FL13a-75mV

1000A

130

95

30

100

 

M10





Panas Tags: FL-2 Telpon Ketik Shunt Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto