FL13 Precision Sampling Resistor
  • Air ProFL13 Precision Sampling Resistor
  • Air ProFL13 Precision Sampling Resistor

FL13 Precision Sampling Resistor

FL13 Precision Sampling Resismenyangr Fitur: The ditukokake gonjang-ganjing yaiku digunakake menyang nggedhekake ngukur sawetara saka ngukur instrumen.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistensi Penyaring Campuran Fl13



 Produk

Resistensi Penyaring Campuran Fl13  

Fitur

Geguritan sing bisa diowahi digunakake kanggo nglumpukake macem-macem instrumen pangukuran.




Ukuran:


Ketik

Spesifikasi

Ukuran (mm)

Instal ukuran (mm)

L

Sugeng b

H

C

C1

Nambahake paku

FL13-75mV

30A

100

20

21

85

 

M5

FL13-75mV

50A

1301

14

30

85

 

M8

FL13-75mV

75A

130

14

30

85

 

M8

FL13a-75mV

100A

130

14

30

85

 

M8

FL13a-75mV

200A

130

24

30

85

 

M10

FL13a-75mV

300A

130

30

30

100

 

M10

FL13a-75mV

400A

130

42

30

100

 

M10

FL13a-75mV

500A

130

52

30

100

 

M10

FL13a-75mV

600A

130

60

30

100

50

M10

FL13a-75mV

750A

130

77

30

100

50

M10

FL13a-75mV

1000A

130

95

30

100

 

M10




Technical Spesifikasis :


Kelas akurasi:

0,5 kanggo 5 ~ 40000A: 1 kanggo 5000-6000A

Kahanan sekitar:

Suhu: -40 ~ + 60 *: kelembapan relatif; w95% 35â "ƒ

Kapasitas kanggo meksa mekanik wishstad:

Bisa nganggo kendharaan sing mandeg kanthi cepet saka 70m / S2 lan frekuensi kejut 80-120 wektu / miâ € © 5 jam.

Saka kapasitas rating:

120% saiki dirating saiki 2 jam.

Tolak Voltgae: 50mV, 60mV, 75mV, 100mVo

Nyuda panas nalika dimuat:

Ora luwih saka 80Â ° C sawise kenaikan suhu dadi stabil * ora luwih saka 80Â ° C ing rega saiki luwih saka 50A.

 





Panas Tags: FL13 Precision Samplingg Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto