FLQ52 Precision Sampling Resistor
  • Air ProFLQ52 Precision Sampling Resistor
  • Air ProFLQ52 Precision Sampling Resistor

FLQ52 Precision Sampling Resistor

FLQ52 Precyaikuion Sampling Resyaikutor Fitur: 1.Gaya yaiku 1, 2, lan 3 watt 2.havea 1% lan±5% 3.Tempung koefyaikuien saka resyaikutance kawat W50PPM 4.Gambar paling ngyaikuor resyaikutance regane saget entuk OR005Î © 5.Spot welding struktur, nyembur resyaikutance 6.Iki yaiku kurang saka 10 femto pitik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistensi Contoh Sampel SugengLQ52



 Produk

Resistensi Contoh Sampel SugengLQ52

Sugengitur

1. Kekuwatan yaiku 1, 2, lan 3 watt

2.waca ± 1% lan ± 5%

KoefisienTemperature saka kabel resistance W50PPM

4. Nilai tahan paling murah bisa entuk OR005Î

5.Sing struktur welding, tahan geni

6.Induktansi kurang saka 10 henry

7.Splor tembaga timbal

8. Sensor sensor

9.Perangkat reaksi, piranti sensitivitas rendah lan piranti kejut lan denyut

 

Spesifikasi Teknis

Ketik

Daya listrik

Range Rintangan

Ukuran (mm)

A

Sugeng b

C

E

Sugeng

SugengLQ52-1

1

R005-R05

10

10

3,5

1.6

1.0

SugengLQ52-2

2

R005-R05

15

15

3,5

1.6

1.0

SugengLQ52-3

3

R005-R05

20

20

3,5

1.6

1.0

SugengLQ52-4

5

R005-R01

20

20

3,5

1.6

1.0

Karakteristik

Item tes

Pangowahan maksimal

Akurasi

Beban jangka panjang 25 derajat 25 jam 1000-³R%

1

1%(Sugeng)

100 jam tanpa kakehan-³R%

1

2% (Gï¼ ‰

Siklus suhu antara -40 derajat lan +125 derajat 1000 siklusâ-³R%

1

5% ¼ˆ¼ˆJï¼ ‰

 




Panas Tags: FLQ52 Precision Samplingg Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto