FLQ53 Precision Sampling Resistor
  • Air ProFLQ53 Precision Sampling Resistor
  • Air ProFLQ53 Precision Sampling Resistor

FLQ53 Precision Sampling Resistor

FLQ53 Precyaikuiing Samplingg Resyaikututawa Fitur: Iki resyaikututawa saka FLQ53 seri yaiku digawe saka precyaikuiing wesi papan, ditrapake mingangka saiki dibatesi, saiki keseimbangan utawa samplingg pangerten ing kekuwatan supplier, njupuk ing ing katrampilan saka dhuwur stabilitminangka lan dhuwur kakehan, lan ing functiing saka emingangkaily weldingg lan ning ingductance mingangka uga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor Contoh Sampel FLQ53



 Produk

Resistor Contoh Sampel FLQ53

Fitur

1. Resor iki saka seri FLQ53 digawe saka papan alloy presisi, sing ditrapake saiki diwatesi, keseimbangan saiki utawa pangerten sampling ing supplier listrik, njupuk kapabilitas stabilitas lan kakehan sing dhuwur, lan fungsi gampang welding lan ora induktansi uga .

2.Priksa hubungi kita kanggo syarat babagan dimensi L lan H.

Spesifikasi Teknis

Ketik

Diameter

Dipasang saiki Electril

Range Rintangan

Kesabaran

Koefisien suhu

Range suhu

FLQ53-05

0,5

2,5

20 ~ 50

 

 ± 3 (H)
 ± 5 (J)
 ± 10 (K)

 

 ± 50 ~  ± 100

 

-55 ~ +85

FLQ53-06

0,6

3.0

20 ~ 50

FLQ53-07

0,7

4,0

20 ~ 50

FLQ53-08

0,8

4,5

20 ~ 50

FLQ53-09

0,9

5.0

10 ~ 50

FLQ53-10

1.0

5.5

10 ~ 30

FLQ53-11

1.1

6.0

5 ~ 20

FLQ53-12

1.2

7.0

5 ~ 20

FLQ53-13

1.3

7.5

5 ~ 20

FLQ53-14

1.4

8.0

5 ~ 20

FLQ53-15

1,5

9.0

5 ~ 20

FLQ53-16

1.6

9.5

5 ~ 15

FLQ53-18

1,8

11

3 ~ 10

FLQ53-20

2.0

12

2 ~ 8

FLQ53-23

2.3

14

2 ~ 8

FLQ53-25

2,5

17

2 ~ 5

FLQ53-29

2.9

21

2 ~ 5


 






Panas Tags: FLQ53 Precision Samplingg Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto