Kinclong dhuwur kekuwatan keramik tabung wirewound resistor (BHR)
  • Air ProKinclong dhuwur kekuwatan keramik tabung wirewound resistor (BHR)

Kinclong dhuwur kekuwatan keramik tabung wirewound resistor (BHR)

Kingclong dhuwur kekuwatan keramik tabung wirewound nolakutawa (BHR) Fitur: 1.Surface gilap, wonâ € ™ t dadi gampang najyaiku utawa eroded deningg kimia gas, dhuwur nyarang kapasitas, saget nolak asor lan panas uga, saget dadi digunakake ing ing kasar lingkungan. 2.Gawa kakehan lan panas kekiatane kapasitas, ing migunani wektu yaiku luwih suwe saka ing oingrs. 3.. Resyaikutance toleransi: Â ± 5%, Â ± 10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Glaring tabung keramik bolong tinggi listrik (BHR)



Produk

Glaring tabung keramik bolong tinggi listrik (BHR)

Fitur

1.Sarface glazed, ora bisa dicelup utawa disingkirake dening gas kimia, kapasitas insulasi sing dhuwur, bisa nolak kelembapan lan panas, bisa digunakake ing lingkungan sing kejam.

2.Kanggo kakehan lan kapasitas kekiatan panas, wektu sing migunani luwih dawa tinimbang liyane.

3. Toleransi resistansi: Â ± 5%, Â ± 10%.

Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Koefisien suhu

Tes nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat resistance rega resistance ° °

 ± 300ppm /  ° C

Swara wektu sing cendhak

Miturut 10 kaping pangkat kanggo menehi daya voltase utawa maksimal. voltase kakehan (njaluk ngisor) sajrone 5 detik.

Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Rintangan menyang panas solderling

Ketikake ing kompor tin tin350 ° ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Solderability

Ketikake kompor tin 235Â ± 5Â ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah soldering luwih saka 95%

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30min, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10-15min, banjur ing + 275Â ° C 30min, banjur ing suhu 25 ° C kanggo 10-15min, 5 siklus.

 

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Nyuda urip ing kelembapan

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (golek bagian ngisor) nganti jam 1000 (jam setengah jam lan setengah jam) ing asor 40 ° ± 2 lan 90 ~ 95%.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

Muat urip kanthi panas

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (golek ngisor) nganti jam 1000 (jam 1.5 setengah lan setengah jam) ing suhu 70Â ± 2Â C.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

Nonflammability

Daya tarik AC kanthi voltase 5.10,16 kaping dirating 5 menit.

Ora katon geni




Dimensions and Kinerja: 


Bagean No.

Kuwasa

Range Rintangan

Ukuran (mm)

 

Jinis Telpon

Laras
Ketik

LÂ ± 2

DÂ ± 2

dino ± 1

HÂ ± 2

h ± 2

L1

+2
-1

KÂ ± 2

b ± 2

± 1

d1Â ± 0,5

c ± 1,5

BHR08B

8W

5R1-3K3

-

35

14

5.5

-

28.5

 -

-

 

 

3,5

 

 

4,5

 

 

6

 

 

2

 

 

2,5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.5

BHR10B

10W

5R1-10K

5R1-200R

41

31

 

20

 

 

6

BHR16B

16W

5R1-15K

5R1-220R

45

17

8

34

31

23

BHR16B

20W

5R1-20K

5R1-430R

51

30

BHR25B

25W

10R-24K

10R-510R

51

 

21

 

12

 

39

 

35

BHR30B

30W

10R-30K

10R-1K

71

44

BHR40B

40W

20R-51K

20R-1K2

87

57

BHR50B

50W

20R-51K

20R-1K5

91

 

29

 

20

 

47

 

43

60

 

7

 

4,5

BHR75B

75W

24R-56K

24R-2K

140

110

BHR100

100W

24R-62K

24R-2K7

170

140

BHR150

150W

20R-91K

20R-4K3

215

185

BHR200

200W

 

 

4R7-12K

 

 

5R1-3K

215

38

25

60.5

58

160

7

8

9

4

11

BHR250

250W

 

 

266

30

16

50

50

210

BHR300

300W

36

20

58.5

58

8

BHR400

400W

 

5R1-10K

 

6R2-3K

250

54

30

76.5

76

180

10

16

8

17

BHR500

500W

300

230

Wigati Sampeyan bisa miturut syarat pelanggan kanggo ngatur spesifikasi lan dimensi, uga bisa ngasilake nilai tahan pirang-pirang siji tabung keramik utawa mbatalake plank tetep.






Rated Kuwasa Derating Curve:









Panas Tags: Kingclong dhuwur kekuwatan keramik tabung wirewound resistor (BHR), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto