Bungah Dhuwur Kuwasa Keramik Tube Resistor (RXG20)
  • Air ProBungah Dhuwur Kuwasa Keramik Tube Resistor (RXG20)

Bungah Dhuwur Kuwasa Keramik Tube Resistor (RXG20)

Bungah Dhuwur Kuwasa Keramik Tube Resyaikutor (RXG20) Fitur: 1.Bapak Bagus kakehan lan panas kekiatane kapasitas, ingg panggunaan panguripan yaiku luwih suwe saka ingg oinggrs. 2.Ang resyaikutors permukaan yaiku dilapisi ing ijo. 3.Orajang sekitar suhu: -55Â ° C ~ + 275Â ° C. 4.Resyaikutance toleransi: Â ± 5%, Â ± 10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Reser Tube Keramik Daya Keramik Tinggi (RXG20)



Produk

Reser Tube Keramik Daya Keramik Tinggi (RXG20) 

Fitur

1.Luwih gedhe lan kapasitas kekiatan panas, urip nggunakake luwih dawa tinimbang liyane.

2. Permukaan resistor dilapisi ijo.

3.Senthang suhu ambien: -55Â ° C ~ + 275Â ° C.

4. Toleransi pitulung: Â ± 5%, Â ± 10%.

Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Koefisien suhu

Tes nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat resistance rega resistance ° °

 ± 300ppm /  ° C

Swara wektu sing cendhak

Miturut 10 kaping pangkat kanggo menehi daya voltase utawa maksimal. voltase kakehan (njaluk ngisor) sajrone 5 detik.

Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Rintangan menyang panas solderling

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Solderability

Ketikake kompor tin 235Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah soldering luwih saka 95%

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30min, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10-15min, banjur ing + 275Â ° C 30min, banjur ing suhu 25 ° C kanggo 10-15min, 5 siklus.

 

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Nyuda urip ing kelembapan

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (golek bagian ngisor) nganti jam 1000 (jam setengah jam lan setengah jam) ing asor 40 ° ± 2 lan 90 ~ 95%.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

Muat urip kanthi panas

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (golek ngisor) nganti jam 1000 (jam 1.5 setengah lan setengah jam) ing suhu 70Â ± 2Â C.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

Nonflammability

Daya tarik AC kanthi voltase 5.10,16 kaping dirating 5 menit.

Ora katon geni




Dimensions and Kinerja:


Kuwasa

Kisaran Rintangan

Ketahanan

PPM / Â ° C

Segerasi (mm)

RÂ ± 1

L1 Â ± 3

L2Â ± 3

h ± 3

HÂ ± 3

NÂ ± aku

Φ ± 1

q ± i

QÂ ± l

KÂ ± 1

L3Â ± 2

10W

O.12Q-12KQ

 ± 5%

 ± 250

15

45

61

20

40

6

3

4,5

15

6

20

15W

O.12Q-15KQ

 ± 5%

 ± 250

17

45

61

20

40

6

3

4,5

15

6

20

20W

0.12Q-20KQ

+ 5%

 ± 250

17

50

78

26

52

6

3

5

20

6

30

30W

0.12Q-25KQ

 ± 5%

 ± 250

20

70

100

26

52

6

3

5

20

6

38

40W

O.12Q-3OKQ

 ± 5%

 ± 250

21.5

90

115

26

52

6

3

5

20

6

48

50W

0.12Q-40KQ

 ± 5%

 ± 250

28

90

115

30

65

9

4

6

27

7

60

70W

0.2Q43KQ

 ± 5%

 ± 250

28

140

166

30

65

9

4

6

27

7

105

80W

O.3Q-5OKQ

 ± 5%

 ± 250

28

140

166

30

65

9

4

6

27

7

105

100W

O.5Q-6OKQ

 ± 5%

 ± 250

28

170

200

30

65

9

4

6

27

7

130

15OW

1Q-8OKQ

 ± 5%

 ± 250

28

215

241

30

65

9

4

6

27

7

170

2OANG

1.3Q-1OOKQ

 ± 5%

 ± 250

28

267

290

30

65

9

5

6

27

7

210

250W

1.8Q-12OKQ

 ± 5%

 ± 250

28

300

330

30

65

9

5

6

27

7

250

300W

2.2Q-150KQ

 ± 5%

 ± 250

40

265

330

46

90

10

5

6

39

8

210

350W

2.7Q-13OQ

 ± 5%

 ± 250

35

300

330

46

90

10

5

6

39

8

250

400W

3.3Q-18OKQ

 ± 5%

 ± 250

40

328

360

46

90

10

5

6

39

8

270

500W

3.9Q-200KQ

 ± 5%

 ± 250

50

400

368

45

90

10

5

8

49

9

330

600W

4.3Q-220KQ

 ± 5%

 ± 250

50

430

438

45

90

10

5

8

49

9

350

700W

4.3Q-240KQ

 ± 5%

 ± 250

50

430

498

45

90

10

5

8

49

9

350

1000W

4.7Q-47KQ

 ± 5%

 ± 250

60

430

485

64

130

15

5

6

59

9

350

2000W

5.1Q-51KQ

 ± 5%

 ± 250

70

430

490

76

145

15

5

8

69

9

350

3000W

5.1Q-1OOKQ

 ± 5%

 ± 250

100

430

490

76

145

15

5

8

69

10

350

4000W

4.7Q-47KQ

 ± 5%

 ± 250

110

430

490

64

130

15

5

6

49

10

350

5000W

5.1Q-51KQ

 ± 5%

 ± 250

120

430

490

64

130

15

5

6

49

10

350

10000W

5.1Q-1OOKQ

 ± 5%

 ± 250

150

615

641

130

365

30

8

10

150

10

350






Rated Kuwasa Derating Curve:







Panas Tags: Bungah Dhuwur Kuwasa Keramik Tube Resistor (RXG20), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto