Emas Aluminium Bolongan Wirewound Resistor
  • Air ProEmas Aluminium Bolongan Wirewound Resistor
  • Air ProEmas Aluminium Bolongan Wirewound Resistor
  • Air ProEmas Aluminium Bolongan Wirewound Resistor
  • Air ProEmas Aluminium Bolongan Wirewound Resistor
  • Air ProEmas Aluminium Bolongan Wirewound Resistor

Emas Aluminium Bolongan Wirewound Resistor

Emas Alumingggium Bolongan Wirewound Resistor Fitur: 1.Emas Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.High ingggsulatingggg kapasitas, enkapsulasi deningg non-geni ingggorganic materi apik kingggerja inggg geter.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor Wirewound Wirewound Emas Emas



Produksi

Resistor Wirewound Wirewound Emas Emas

Daya pangkat

5W-500W

Nilai tahan

OR01 ~ 82K

 

Fitur

Lumahing kerak aluminium 1.Gold kanthi radiasi panas sing apik, sing cocog kanggo instalasi piring penyejuk, bisa digunakake ing lingkungan sing kejam.

Ukuran 2.Small, beban daya sing dhuwur.

3. Kapasitas penebat, enkapsulasi kanthi kinerja bahan-bahan anorganik sing ora apik sajrone geter.
4. Formulir sambungan swara bakal gampang didandani
5. digunakake ing pasokan daya, Transducer, Elevator, audio Arena lan peralatan Perangkat Lunak.
6.Nyariasi pitulungan ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Item tes

Kahanan tes

Kinerja

Koefisien suhu

Nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat rega resistance resistensi ° ° ‚

 

 ± 300ppm /  ° C

Swara wektu sing cendhak

Miturut 10 kaping pangkat kanggo menehi daya voltase utawa maksimal. voltase kakehan (njaluk ngisor) sajrone 5 detik.

Râ ‰ ¤ Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Rintangan menyang panas panas

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Râ ‰ ¤ Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Solderability

Ketik menyang kompor tin 245Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Area solderling wutuh

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30min, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10-15min, banjur ing + 275Â ° C 30min, banjur ing suhu 25 ° C kanggo 10-15min, 5 siklus.

Râ ‰ ¤ Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Nyuda urip ing kelembapan

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (golek bagian ngisor) nganti jam 1000 (jam setengah jam lan setengah jam) ing asor 40 ° ± 2 lan 90 ~ 95%.

Râ ‰ ¤ Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

Muat urip kanthi panas

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (golek ngisor) nganti jam 1000 (jam 1,5 setengah lan setengah jam) ing suhu 70Â ± 2Â C.

Râ ‰ ¤ Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

Kekuwatan terminal

Narik: 10N

Râ ‰ ¤ Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

 

Getaran

Frekuensi: 10 ~ 55Hz.
Swing: 0.75mm.
Wektu tes: 6 jam.

Râ ‰ ¤ Â ± (2% + 0.1Î ©)

Nonflammability

Daya tarik AC kanthi voltase kanthi 5.10,15 kaping kanggo 5 menit.

Ora katon geni

Katrangan

Kuwasa

Kesabaran

Rang

LRX Emas Aluminium Terikake Wire-luka Tukang Kawat

5W, 10W, 25W, 30W, 50W, 75W, 100W, 150W, 200W, 300W, 500W

 ± 1%  ± 5%  ± 10%

1R-100K

Tukang Kawat Wesi Trapezium aluminium

40W60W 80W 100W120W, 150w, 200w, 300w, 400w, 500w, 600w, 800w, 1000w

 ± 1%  ± 5%  ± 10%

1R-100K

Tukang Kunci Tukang Kayu CRX Tanduran Kawat Aluminium Tanduran Kaki

50W 100W 150W

 ± 1%  ± 5%  ± 10%

1R-100K




Voltage Kinerja:

 

Bagean No.

Kuwasa

Voltase maksimal.working

Voltase Max.ovcrload

Voltase tahan

LRX10B

10W

150 V

150 V

600V

LRX25B

25W

200V

200V

800V

LRX30B

30W

220V

220V

800V

LRX50B

50W

300V

300V

800V

LRX75B

75W

400V

400V

1000V

LRXI00

100W

600V

600V

1000V

LRX150

150W

800V

800V

1200V

LRX200

200W

1000V

1000V

1500V

LRX250

250W

1200V

1200V

1800V

LRX300

300W

1500V

1500V

2200V

LRX500

500W

1600V

1600V

2300V

LRX05B

5W

350V

350V

500V




Spesifikasi lan Ukuran:


 Bagean No.

Kuwasa

 Ukuran (mm)

 

Kisaran Rintangan

L1Â ± I

L2Â ± l

L3Â ± l

W1Â ± l

W2Â ± l

H1Â ± l

H2Â ± l

D1Â ± l

D2Â ± l

D3Â ± l

LRX05B

5W

15.5

11.0

26.0

12.0

16.0

8.5

4.4

1,5

1,5

2.4

0R01-1K

LRX10B

10W

20.0

14,0

9.0

16.0

21.0

10.0

5.0

2.0

2.0

2,5

0R01-1K5

LRX25B

25W

28.0

18.0

11.0

20.0

27.0

14,0

7.0

2.0

2.0

3,5

0R01-10K

LRX30B

30W

34,0

25.0

11.0

21.0

29.0

15.5

7.3

2.0

2.0

3,5

0R01-27K

LRX50B

50W

50,0

40.0

11.0

21.0

29.0

15.5

7.3

2.0

2.0

3,5

0R01-33K

 




Spesifikasi lan Ukuran:

 

Bagean No.

Kuwasa

 Ukuran (mm)

Kisaran Rintangan

L1Â ± 2

L2Â ± 2

L3Â ± l

L4 + Aku

L5Â ± 2

W1Â ± 2

W2Â ± 2

H1Â ± l

H2Â ± aku

d ± ±

Î | +0.5

LRX75B

75W

29.0

51.0

10.0

 

15.0

37.0

48.0

26.0

11,5

4,0

4.4

0R01-39K

LRX100

100W

35.0

66.0

10.0

 

15.0

37.0

48.0

26.0

12.0

4,0

4.4

0R01-51K

LRX150

150W

58.0

100,0

20.0

 

15.0

37.0

48.0

26.0

12.0

4,0

4.4

0R01-56K

LRX200

200W

70,0

91.0

10.0

35.0

20.0

57.0

71.0

45.0

20.0

6.0

5.2

0R0I-62K

LRX250

250W

90,0

110.0

10.0

45.0

20.0

57.0

71.0

45.0

20.0

6.0

5.2

0R01-68K

LRX300

300W

104,0

130,0

10.0

52.0

20.0

57.0

71.0

45.0

20.0

6.0

5.2

0R01-75K

LRX500

500W

174,0

204,0

15.0

87,0

20.0

57.0

71.0

45.0

20.0

6.0

5.2

0R01-82K


 





Panas Tags: Emas Alumingium Bolongan Wirewound Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto