Dhuwur Kuwasa Aluminium Panas Mbuwang Bolongan Resistor
  • Air ProDhuwur Kuwasa Aluminium Panas Mbuwang Bolongan Resistor

Dhuwur Kuwasa Aluminium Panas Mbuwang Bolongan Resistor

Dhuwur Kuwasa Alumingggium Panas Mbuwang Bolongan Resismenyangr Fitur : 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Multi sambungan kanggom bakal dadi gampang menyang ndlanani . 3.Widhakal digunakake inggg Kuwasa pasokan, Transducer, Elevamenyangr, Arena audio lan dhuwur syarat peralatan Industri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hooded Resistor Hooded Resor Kondhisi Panas Aluminium Daya Gamping



Produk

Hooded Resistor Hooded Resor Kondhisi Panas Aluminium Daya Gamping

Fitur

1. Permukaan kerak aluminium kanthi kinerja radiasi panas, sing cocog kanggo instalasi piring penyejuk, bisa digunakake ing lingkungan sing kejam.

Formulir sambungan 2.Multi bakal gampang didandani.

3. Digunakake ing Pasokan daya, Transducer, Elevator, audio Arena lan peralatan Perangkat Lunak.




Ukuran lan Kinerja voltase:


Bagean No.

Kuwasa

Resistensi

sawetara

Ukuran (mm)

 

 

Max. Makarya

voltase

Max. Beban

voltase

Tahan

voltase

L £ 1.5

L2Â ± l.5

L3Â ± l.5

HÂ ± 1

WÂ ± l

A 0,5 °

TRX40B

40W

0R5-2K2

65

80

95

3

10

8.5

300V

300V

450V

 





Panas Tags: Dhuwur Kuwasa Alumingium Panas Mbuwang Bolongan Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto