Dhuwur Kuwasa Tipe sikil Kelangan Aluminium Bolongan Resistor
  • Air ProDhuwur Kuwasa Tipe sikil Kelangan Aluminium Bolongan Resistor

Dhuwur Kuwasa Tipe sikil Kelangan Aluminium Bolongan Resistor

Dhuwur Kuwasa Tipe sikil Kelangan Alumingggium Bolongan Resistor Fitur: 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.Dhuwur ingggsulatingggg kapasitas, enkapsulasi deningg non-geni ingggorganic materi, apik kingggerja inggg geter.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kondhisi Bahan Piring Penyejutan Aluminium Tipe Kaki Tinggi



Produk

Kondhisi Bahan Piring Penyejutan Aluminium Tipe Kaki Tinggi

Fitur

1. Permukaan kerak aluminium kanthi kinerja radiasi panas, sing cocog kanggo instalasi piring penyejuk, bisa digunakake ing lingkungan sing kejam.
Ukuran 2.Small, beban daya sing dhuwur.
3. Kapasitas penebat, enkapsulasi kanthi bahan bukan organik sing apik, kinerja apik ing geter.

4. Formulir sambungan swara bakal gampang didandani.
5. digunakake ing pasokan daya, Transducer, Elevator, audio Arena lan peralatan Perangkat Lunak.
6.Nyariasi pitulungan ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.




Spesifikasi lan Ukuran:


Bagean No.

 Kuwasa

RcsisUuicv kisaran

Ukuran (mm)

 

Max. Makarya

voltase

Max. Beban

voltase

Tahan

voltase

LI Â ± 2

L2 + 2

L3 + 1,5

L4 + 1.5

AÂ ± l.5

B + 1.5

CÂ ± l.5

DÂ ± l.5

D1Â ± 1,5

D2Â ± l

FÂ ± l.5

CRX600B

600

1R-10K

200

170

60

60

40

22.5

27.5

15

13.5

10

33

700V

700V

450V

CRX800B

800

1R-10K

260

230

60

60

40

22.5

27.5

15

13.5

10

33

700V

700V

450V

CRX1000

1000

1R-10K

330

300

60

60

40

22.5

27.5

15

13.5

10

33

700V

700V

450V

CRX15OO

1500

1R-10K

430

400

60

60

40

22.5

27.5

15

13.5

10

33

700V

700V

450V

CRX2000

2000

1R-I0K

500

470

60

60

40

22.5

27.5

15

13.5

10

33

700V

700V

450V

CRX3000

3000

1Rム»1OK

600

570

60

60

40

22.5

27.5

15

13.5

10

33

700V

700V

450V

CRX4000

4000

IR-10K

700

670

60

60

40

22.5

27.5

15

13.5

10

33

700V

700V

450V

CRX5000

5000

1R-10K

800

770

60

60

40

22.5

27.5

15

13.5

10

33

700V

700V

450V






Rated Kuwasa Derating Curve:






Panas Tags: Dhuwur Kuwasa Tipe sikil Kelangan Alumingium Bolongan Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto