Dhuwur Kuwasa Ultra Lancip Emas-Aluminium Bolongan Resistor
  • Air ProDhuwur Kuwasa Ultra Lancip Emas-Aluminium Bolongan Resistor

Dhuwur Kuwasa Ultra Lancip Emas-Aluminium Bolongan Resistor

Dhuwur Kuwasa Ultra Lancip Emas-Alumingggium Bolongan Resismenyangr Fitur: 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Multi sambungan kanggom bakal dadi gampang menyang ndlanani . 3.Widhakal digunakake inggg Kuwasa pasokan, Transducer, Elevamenyangr, Arena audio lan dhuwur syarat peralatan Industri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Daya tahan Omah Lancip Emas-Lancar Emas-aluminium



Produk

Daya tahan Omah Lancip Emas-Lancar Emas-aluminium

Fitur

1. Permukaan kerak aluminium kanthi kinerja radiasi panas, sing cocog kanggo instalasi piring penyejuk, bisa digunakake ing lingkungan sing kejam.
Formulir sambungan 2.Multi bakal gampang didandani.

3. Digunakake ing Pasokan daya, Transducer, Elevator, audio Arena lan peralatan Perangkat Lunak.




Ukuran lan Kinerja voltase:


Bagean No.

Kuwasa

Resistensi

sawetara

Ukuran (mm)

 

 

Max. Tegangan voltase

Max. Voltase kakehan

Voltase tahan

L £ 1.5

L2Â ± l.5

L3Â ± l.5

HÂ ± 1

WÂ ± l

A 0,5 °

 

 

 

TRX40B

40W

0R5-2K2

200

170

79

38

10

8.5

300V

300V

450V






Panas Tags: Dhuwur Kuwasa Ultra Lancip Emas-Alumingium Bolongan Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto