Dhuwur Precision Logam Film Telpon ResistorüˆPMFï¼ ‰
  • Air ProDhuwur Precision Logam Film Telpon ResistorüˆPMFï¼ ‰

Dhuwur Precision Logam Film Telpon ResistorüˆPMFï¼ ‰

Dhuwur Precyaikuion Logam Film Telpon ResyaikutorüˆPMFï¼ ‰ Fitur: 1.Tembung suhu koefyaikuien , dhuwur presyaikui , lan apik dhuwur frekuensi kingerja . 2.Orajan sekitar suhu:-55°C ~ + 155 ° C 3.Film ingg logam ing Vakum ,ingg permukaan kanggo nutupig yaiku ijo resing karo ingg apik anti banyu . 4.Resyaikutance toleransi:  ± 0.5% , ± 0,1%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Film Precision High Resistors Tetap(PMFï¼ ‰



Produk

Film Precision High Resistors Tetap(PMFï¼ ‰ 

Fitur

Koefisi suhu suhu, akurasi dhuwur, lan kinerja frekuensi dhuwur.

2.Membantu suhu ambien:-55 ° C ~ + 155 ° C

3.Tutup logam ing vakum, lapisan permukaan iku resin ijo kanthi anti banyu sing apik.

4. Toleransi pitulung:  ± 0.5% , ± 0.1%.

Bagean No.

Kuwasa

Nyuda toleransi

Ukuran

Max. makarya
Tegangan

Max. voltase kakehan

Max. jampel
voltase

LÂ ± 1

± 0.5

dino ± 0,05

PMF016

1 / 8W

0R ~ 22M

3,5

1.7

0,41

150V

300V

300V

PMF016

1 / 6WS

0R ~ 22M

3,5

1.7

0,41

150V

300V

300V

PMF14S

1 / 4WS

0R ~ 22M

6.0

12.3

0,45

250V

500V

500V

PMF014

1 / 4W

0R ~ 22M

6.0

2.3

0,45

250V

500V

500V

PMF12S

1 / 2WS

0R1 ~ 22M

9.0

3.2

0,58

350V

700V

700V

PMF012

1 / 2W

0R1 ~ 22M

9.0

3.2

0,58

350V

700V

700V

PMF01S

1WS

0R1 ~ 22M

11.0

4,5

0,75

500V

1000V

1000V

PMF01B

1W

0R1 ~ 22M

11.0

4,5

0,75

500V

1000V

1000V

PMF02S

2WS

0R1 ~ 22M

15.0

5.0

0,75

500V

1000V

1000V

PMF02B

2W

0R1 ~ 22M

15.0

5.0

0,75

500V

1000V

1000V

PMF03S

3WS

0R1 ~ 22M

24.0

8.0

0,75

700V

1200V

1000V

PMF03B

3W

0R1 ~ 22M

24.0

8.0

0,75

700V

1200V

1000V

PMF05S

3WS

0R1 ~ 22M

24.0

8.0

0,75

700V

1200V

1000V

Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Coefisien Suhu

Nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat pangowahan rega resistance resistance ° C.

 ± 15ppm /  ° C ~
 ± 50ppm /  ° C

Mbuwang wektu sing cendhak

10×ratedvoltase or Max. voltase kakehan(get the lower) for 5 seconds.

Râ ‰ ¤Â ± (0.5% R0 + 0.05Î ©)

Beban pulsa

At 4×ratedvoltase or Max. pulse overloadvoltase(get the lower)cycle 10000±200times(1second on,25 seconds off).

 

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Rintangan menyang Kalor pematerian

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Râ ‰ ¤Â ± (0.5% R0 + 0.05Î ©)

Solderability

Ketik menyang kompor tin 245Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah soldering luwih saka 95%.

 

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30 menit. , banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15Â C, banjur ing + 125Â ° C 30 menit, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15 min., total 5 siklus.

 

Râ ‰ ¤Â ± (0.5% R0 + 0.05Î ©)

 

Nyuda urip ing kelembapan

Overload ratedvoltase or Max. makaryavoltase(get the lower) for 1000 hours(1.5hours on and 0.5 hours off) at the 40±2°C and 90~95% relative humidity.

 

Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

 

Muat urip kanthi panas

Overload ratedvoltase or Max. makaryavoltase(get the lower) for 1000 hours(1.5hours on and 0.5 hours off) at the 70±2°C.

 

Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)




Drawing Konstruksi:






Rated Kuwasa Derating Curve:

 





Panas Tags: Dhuwur Precision Logam Film Telpon ResistorüˆPMFï¼ ‰, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto