KNP-A Kawat Wound Resistor Flameproof Anti-Burst
  • Air ProKNP-A Kawat Wound Resistor Flameproof Anti-Burst

KNP-A Kawat Wound Resistor Flameproof Anti-Burst

KNP-A Kawat Wound Resismenyangr Flameproof Anti-Burst Fitur: 1.. Gagal-Aman tanpa geni, jeblugan lan yaiku kapan sirip voltase 80 ~ 270V AC langsung ditrapake. 2.. Dhuwur Dielektrik Withstlaningg Tegangan munggah menyang 1KV 3.. Anti-Burst konstruksi ing a keramik tabung, tahan menyang asor lan ingsulation. 4.. UL1412 disetujoni.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

KNP-A Wire Wound Resistors Flameproof Anti-Burst



Produk

Tukang Kawat Wutah KNP-A, Flameproof, Anti Burst

Fitur

1. Gagal-Aman tanpa geni, jeblugan lan nalika voltase padagang 80 ~ 270V AC langsung ditrapake.

2. Tandha Dielectrik Dhuwur voltase nganti 1KV.

3. Konstruksi anti-Burst ing tabung keramik, tahan kanggo asor lan jampel.

4. disetujoni UL1412.




Kinerja Listrik lan Mesin:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Toleransi Rintangan

 ± 5% (J)

-

Rintangan Temp. Coeff.

<4500 ppm / Â ° C

-55Â ° C ~ 200Â ° C

Daya Rating Rating Daya

Lumahing temp. 275 ° C Max.Î "R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

Voltase dirating 30 menit

Overoad Wektu Singkat

 ± 2%

5 kali wattage sing dirating sajrone 5 detik.

 

Tegangan Ora Dielectric Kanthi

Ora ana bukti karusakan mekanik utawa risak insulasi.

 

AC 1000V sajrone 1 menit.

 

Rintangan Penebat

10.00MÎ

DCV megger DCV

 

Kekuwatan Terminal

 

Ora ana bukti karusakan mekanik.

 

1 kg

 

Kemampuan Solder

Jangkoan minimal95%

235 Â ± 5Â ° C sajrone 2 detik

Rintangan Panas Soldering

Ora ana bukti karusakan mekanik.ΔR/R≤±1%

270Â ± 5Â ° C kanggo 10 Â ± 1 detik

350Â ± 10Â ° C kanggo3.5 Â ± 0.5second




Environmental Karakteristik:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Temp. Sepeda; Pit; ontel

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

-55 ° C (30 min.)  € ”â – RRoom Temp. (3 min.)  €” â –º + 200 ° C (30 min.)

â € ”â º Tenp Ruangan. (3 min.) / (5 siklus)

Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 3%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

70Â ° C 1000 jam

Moisture-proof Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 3%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

40Â ° C95% RH1000 jam

Nonflammability

 

ora nyamar

 

16 kali wattage dirating 5 menit.

 




Ukuran:


Wattage sing dirating

DÂ ± 1

LÂ ± 1

X Max.

HÂ ± 3

d ± 0,1

Range Rintangan (Î ©)

1WS

4,5

6 .5

9

28

0,65

1 ~ 47






Kurva Derating:


Kanggo resistor sing dilakokno ing suhu sekitar ndhuwur 20Â C C, rating daya kudu diwenehi miturut kurva ing ngisor iki.






Ssuhu suhu urface:

 

 

 



Panas Tags: KNP-A Kawat Wound Resistor Flameproof Anti-Burst, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto