KNP-S Kawat Wound Resistor Flameproof ( Cilik Ketik )
  • Air ProKNP-S Kawat Wound Resistor Flameproof ( Cilik Ketik )

KNP-S Kawat Wound Resistor Flameproof ( Cilik Ketik )

KNP-S Kawat Wound Resyaikutor Flameproof ( Cilik Ketik ) Fitur: 1.. Dhuwur kekuwatan, Cilik awak ukuran. 2.. Super panas dyaikusipatiingg cilik lingear suhu koefyaikuien. 3.. Cepet kakehan katrampilan lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pingdah ingg ketahanan angka. 4.. Flameproof, entheng bobot, rega yaiku lanhaper saka lapisan untu kang atos jingis. 5.. Anging kabel yaiku akeh liyane awet saka lapisan untu kang atos jingis kang yaiku diprodhuksi ing dhuwur suhu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Waru Wound Wound Resistors Flameproof (Tipe Cilik)



Produk

Tukang Kawat Wutah KNP-S, Flameproof (Jenis Cilik)

Fitur

1. Dhuwur kekuwatan, Ukuran awak cilik.

2. Pelapisan panas panas linear koefisien.

3. Kapabilitas cepet instan tokoh swara lan kurang shift tahunan kanggo nilai resistance.

4. Flameproof, bobot entheng, rega luwih murah tinimbang jinis enamel.

5. Wiringing angin mung tahan saka jinis enamel sing diproduksi kanthi suhu dhuwur.




Kinerja Listrik lan Mesin:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Toleransi Rintangan

 ± 5% (J) utawa  ± 1% (F)

-

Rintangan Temp. Coeff.

 ± 300 ppm /  ° C

-55Â ° C ~ 200Â ° C

Daya Rating Rating Daya

Lumahing temp. 275 ° C Max.Î "R / Râ ‰ ¤Â ± 2%

Voltase dirating 30 menit

Overoad Wektu Singkat

 ± 2%

10 kali wattage sing dirating sajrone 5 detik.

 

Tegangan Ora Dielectric Kanthi

Ora ana bukti karusakan mekanik utawa risak insulasi.

 

Nglamar voltase sing cocog ing

Ukuran kanggo siji menit.

 

Rintangan Penebat

10.00MÎ

DC100V utawa 500V megger

 

Kekuwatan Terminal

 

Ora ana bukti karusakan mekanik.

 

1WS & 2WS: 1 kg

3WS: 2,5 kg

 

Kemampuan Solder

Jangkoan minimal95%

235 Â ± 5Â ° C sajrone 2 detik

Rintangan Panas Soldering

Ora ana bukti karusakan mekanik.ΔR/R≤±1%

270Â ± 5Â ° C kanggo 10 Â ± 1 detik

350Â ± 10Â ° C kanggo3.5 Â ± 0.5second




Environmental Karakteristik:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Temp. Sepeda; Pit; ontel

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

-55 ° C (30 min.)  € ”â – RRoom Temp. (3 min.)  €” â –º + 200 ° C (30 min.)

â € ”â º Tenp Ruangan. (3 min.) / (5 siklus)

Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 3%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

70Â ° C 1000 jam

Moisture-proof Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 3%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

40Â ° C95% RH1000 jam

Nonflammability

 

ora nyamar

 

16 kali wattage dirating 5 menit.

 




Ukuran:


Wattage sing dirating

DÂ ± 1

LÂ ± 1

HÂ ± 3

d ± 0,1

Range Rintangan (Î ©)

Tegangan Ora Dielectric Kanthi

1WS

2,6 + 0,5

6.8

28

0,65

0,1-200

250V

2WS

3.0

9

28

0,65

0,1-300

350V

3WS

5.0

11

28

0,80

0,1-800

500V






Kurva Derating:


Kanggo resistor sing dilakokno ing suhu sekitar ndhuwur 20Â C C, rating daya kudu diwenehi miturut kurva ing ngisor iki.






Suhu suhu lumahing:

 





Panas Tags: KNP-S Kawat Wound Resistor Flameproof ( Cilik Ketik ), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto