MELF Resistor
  • Air ProMELF Resistor

MELF Resistor

MELF Resistor Fitur: 1.Tembung suhu koefisien, dhuwur presisi, apik dhuwur frekuensi kingerja. 2.Orajan sekitar suhu: -55 ~ + 155 3.Film ingg logam ing Vakum, ingg permukaan jaket biru resing karo ingg apik anti banyu. 4.. Resistensi sawetara: Â ± 0,1% ã € Â ± 0.25% ã € Â ± 1% ã € Â ± 5%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor MELF



Produk

Resistor MELF

Fitur

Koefisien suhu suhu, tliti dhuwur, kinerja frekuensi dhuwur.

2.Senthang ambien suhu: -55 ~ + 155

3. Lebokake logam ing vakum, permukaan jambon resin biru kanthi anti banyu sing apik.
4. kisaran rintangan: Â ± 0.1% ã € Â ± 0.25% ã € Â ± 1% ã € Â ± 5%.


Bagean No.

Ketik

Kuwasa

Kisaran Rintangan

¼ˆ¼ˆmmï¼ ‰ Ukuran

Voltase maksimal.working

Voltase Max.insulasi

± 0.5

DÂ ± 0,2

MEF020414

0204

1 / 4W

1R ~ 10M

3,5

1.3

250V

300V

MEF020412

0204

1 / 2W

1R ~ 10M

3,5

1.3

250V

500V

MEF020712

0207

1 / 2W

1R ~ 10M

5.7

2.1

300V

600V

MEF02071S

0207

1W

1R ~ 10M

6.0

2.1

350V

700V

MEF04112S

0411

2W

1R ~ 10M

8.7

3.1

400V

800V

Item tes

Kahanan tes

Kinerja

Koefisien suhu

Tes nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat pangowahan rega resistance resistance ° C.

 

 ± 5 ~ 50ppm /  ° C

Swara wektu sing cendhak

Voltase voltase x 2,5 utawa voltase maksimal (tambah ngisor) sajrone 5 detik.

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (0.5% R0 + 0.05Î ©)

Beban pulsa

Ing voltase 4 x utawa voltase. Voltase kakehan pulsa (entuk siklus ngisor) 10000Â ± 200 kali (1 kaloro dina, 25 detik mati).

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Rintangan menyang panas solderling

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (0.5% R0 + 0.05Î ©)

Solderability

Ketik menyang kompor tin 245Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah solderling luwih saka 95%.

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30min, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10-15min, banjur ing + 155Â ° C 30min, banjur ing suhu 25 ° C kanggo 10-15min, 5 siklus.

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (0.5% R0 + 0.05Î ©)

Nyuda urip ing kelembapan

Overload rated voltage or Voltase maksimal.working(get the lower )for 1000 hours(1.5hours on and half-hour off)at the 40±2°C and 90~95% relative humidity.

 

Î ”Râ ‰ ¤ Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

 

 


Drawing Konstruksi:

 

 

 


Rated Kuwasa Derating Curve:

 





Panas Tags: MELF Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto