Logam Plate Non-induktif Semen Resistor (MPR)
  • Air ProLogam Plate Non-induktif Semen Resistor (MPR)

Logam Plate Non-induktif Semen Resistor (MPR)

Akung nderek yaiku babagan Logam Plate Non-induktif Semen Resyaikumenyangr (MPR) gegayutan, Aku pangarep-arep menyang nulungi sampeyan luwih ngertos Logam Plate Non-induktif Semen Resyaikumenyangr (MPR).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plancong Simen Non-induktif Plancong (MPR)




Ukuran lan Kinerja voltase:


KANGGO RATING

DIMENSI (MM)

TANGGAL RANGE (Q)

A

Sugeng b

CÂ ± 1

H + 2

d + 0,1

PÂ ± 1.0

E12.J (Â ± 5%)

E12.K (Â ± 10%)

2W

8.5Â ± 1.0

14,0 + 1.0

5.0

13.0

0,8

9.0

0.01-0.68

0.01-0.68

3W

13.0Â ± 1.0

5W

18.0Â ± 1.0

0,01-1.0

0,01-1.0

10W

17 + 1,5

26.0Â ± 1,5

20

 

0,05-1.0

2W + 3W

8.5Â ± 1,5

10

0.22-0.56

0,03-0.56

3W + 3W

13.0Â ± 1.5

5W + 5W

17Â ± 1,5

7W + 7W

20Â ± 1,5






Karakteristik: 


Karakteristik

GAMPANG

KAJIAN TEST

JIS 5202

Coefisien Suhu

 ± 350PPM /  ° C

5.2  Condition Sugeng b

Mbukak wektu sing cendhak

â ³ Râ ‰ ¤ Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Kekuwatan dirating 1W-3W5x, 5 detik

Daya 5W-20WRated x 10 kaping 5 detik

Tegangan Ora Dielectric Kanthi

500V DC60ç§ '

5.7

Mbuwang Urip ing Kelembapan

â ³ Râ ‰ ¤Â ± (3% R ° + O.O5Î ©)

7.9

Nyawa Urip

â ³ Râ ‰ ¤Â ± (3% R ° + 0.05Î ©)

7.10

Shock termal

â ³ Râ ‰ ¤Â ± (2% R ° + O.O5Î ©)

JIS 5026 6.7




Srecihcations Kinerja:


Karakteristik

Spesifikasi

Cara Pangujian

DCResistensiJIS-C-5202 5.1

JÂ ± 5%

KÂ ± 10%

AT 25Â ° C

Coefisien Suhu

JIS-C-5202 5.2

 ± 350PPM /  ° C

x106 (PPM / Â ° C)

1.Resistensi value at room temperature(T1 )

 

2.Resistensi value at room temperature+100°C (T2)

Tahan Dielektriking voltase JIS-C-5202 5.7

Ora ana bukti kerusakan mekanik flashover, arcing utawa kerusakan insulasi.

Resistor bakal diklumpukake ing trough 900-v-block metallic lan bakal dites ing dhaptar ing ndhuwur 60 detik.

Insulation Resistensi 

JIS-C-5202 5.6

1000MÎ © MIN

Tes tahan lan bakal diukur dc 500v. Resistor kudu disiapake metode dielektrik sing padha

Mbukak wektu sing cendhak

â ³ Râ ‰ ¤Â ± (2% Ro + 0.05Î ©)

Daya 1.1w-3w dirating x 5 kaping, 5sec

Daya 2.5w-20w dirating x 10 kaping, 5sec

Mbuwang Urip ing Kelembapan JIS-C-5202 7.9

â ³ Râ ‰ ¤Â ± (3% Ro + 0.05Î ©)

Resistensi change after 1000 hours (1.5 hrs on, 0.5 hrs off ) at rcwv in a humidity chamber controlled at 40°C ± 2°C and 90-95% relative humidity.

Nyawa Urip 

JIS-C-5202 7.10

â ³ Râ ‰ ¤Â ± (3% Ro + 0 05Î ©)

Pangowahan resistansi tetep sawise 1000 jam operasi ing rcwv, siklus tugas wigh 1,5 jam, 0.5 jam ing suhu kamar.

Shock termal
JIS-C-5202 7.4

â ³ Râ ‰ ¤Â ± (2% Ro + 0 05Î ©)

Suhu ing tabel ing ngisor iki 5 kaping berturut-turut.

Langkah

Suhu

Wektu (min)

1

-55Â ° C

30sec

2

25Â ° C

5sec

3

85Â ° C

30sec

4

25Â ° C

5sec

 





Panas Tags: Logam Plate Non-ingduktif Semen Resistor (MPR), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto