Industri Warta

  •  Ing ing rai saka tambah akeh galak pasar kompetyaikui, ing pembangunan saka khusus ketahanan produk kanggo ing kustomyaikuasi kabutuhan saka agêng-inggil industri yaiku an penting nanggepi stringegi saka pabrik ing saiki.

    2019-12-29

  • (Wartawan / Zhu Weiliang) Ing Guangzhou Munisipalitas Biro saka Industri lan Perdagangan bubar diumumake inggg kwalitase pengayaikuan asil saka kawat lan kadadil produk ingg Guangzhou terakhir taun. A gunggunge saka 100 conmenyang saka 48 perusahaan yaiku dijupuk, lan 18 conmenyang yaiku ora resmi ingg fisik kwalitase. Ingy yaiku diadili menyang dadi umume ora resmi kanggo pengayaikuan, lan inggg ora resmi rate yaiku 18,00%.

    2019-12-29

  • PLTT 0603, a presyaikui suhu dhuwur film tipyaiku chip resyaikumenyangr saka Vyaikuhay Dyaikuertifikasi AEC-Q200 0603 kasus, wyaiku wyaiku mbalek metu lan yaiku kasedhiya kanggo eksternal pasokan. Vyaikuhay Dale Lancip Film PLTT 0603 resyaikumenyangrs wis an operasi suhu sawetara saka -50 Â Â ° C menyang + 230 Â Â ° C,

    2019-12-29

 1