Industri Warta

Ing resistor pasar karo an taunan kapasitas saka 1 triliun bêsik rai a anyar babak saka reshuffle

2019-12-29
Ngembang resistor kanthi kuat

Ngadhepi persaingan pasar sing luwih sengit, pangembangan produk tahan khusus kanggo kabutuhan khusus industri pertengahan nganti dhuwur minangka strategi respon sing penting saka produsen saiki. Zhang Yuansheng ujar: "Pembezaan produk mesthi dadi fokus Fenghua Hi-Tech ing pangembangan resistor. Adhedhasar panaliten lan keputusan babagan aplikasi industri, kita bakal nggandhengake produsen hilir kanggo nggali luwih jero menyang syarat produk anyar lan nggawe produk kasebut. Wektu mbesuk, Wektu mbesuk, Fenghua Hi-Tech bakal terus nambah lan ngoptimalake platform teknologi film tebal lan platform teknologi tipis, fokus kanggo nyepetake pangembangan teknologi aloi, lan nggunakake telung platform teknologi utama film kandel teknologi, teknologi film tipis, lan teknologi campuran kanggo nggayuh teknologi produk menyang luwih akeh wilayah. "

Miturut laporan, rauh, Fenghua Hi-Tech bakal ningkatake investasi ing produk khusus lan nambah kapasitas produksi produk khusus kanggo nambah keuntungan kompetitif sing beda. Sing paling penting yaiku resistor film tipis, resistor wesi lan film tebal. Resistor khusus ing papan. Saiki, Fenghua Hi-Tech nyedhiyakake produk kalebu resistor chip film tebal, chip lan jaringan jaringan pengecualian, perintang chip film tipis, resistor alloy (CSR), diode rangkep film tebal, resistor khusus film nglukis lan produk liyane. Ukuran produk Saka 0402 nganti 6432, regane tahan saka 0,001Î nganti 1GÎ ©, presisi resistor chip film udakara  ± 0.01%, lan koefisien hanyut suhu nganti 5ppm.

Ing pangembangan produk khusus, kanggo nanggepi kabutuhan khusus jalur lampu fleksibel LED, produk perintang khusus sing dikembangake Li Zhi Electronics wis ningkatake karakteristik elektrods, lan kapasitas lenturan tambah 20% dibandhingake karo produk sing padha. sing luwih cocog kanggo papan sirkuit fleksibel. Kanggo peralatan elektronik otomotif, amarga lingkungan ruangan sing atos, permintaan kanggo produk anti-walirang khusus wis mundhak saben taun. Kanggo alasan iki, Lizhi Electronics wis nolak resistor chip film anti-sulfida kanthi karakteristik voltase anti-lonjong banget. Kanggo otomotif, lampu ruangan LED, stasiun gas, tanduran kimia, pertambangan lan peralatan liyane; lan kanggo adaptor daya, inverters, konverter, sirkuit lampu mburi LCD, lampu kilat kamera, kripik film kandel voltase kanthi voltase operasi nganti 3000V Resistor. Ing wektu sing padha, kanthi pirang-pirang diode chip lan produk ESD saka Lizhi Electronics, kita bisa nyedhiyakake solusi optimasi lengkap kanggo pelanggan.

Pasar utama Vishay yaiku elektronika otomotif, industri, lan sambungan nirkabel kanthi dhuwur. Pasar industri kalebu sumber energi alternatif (kayata solar lan angin) lan unit kontrol kanggo drive motor ukuran medium lan medium. Thomas Bluhm, direktur pemasaran produk utama kanggo garis produk resistansi Draloric / Beyschlag perusahaan, ujar manawa syarat aplikasi anyar utawa luwih ketat dibayangke: ketahanan pulsa sing luwih apik, kekuwatan peringkat sing luwih dhuwur, voltase kanthi regane luwih dhuwur, TCR sing luwih cilik lan toleransi, gas tambut toleransi lan linuwih luwih dhuwur. Kanggo produsen resistensi, tantangan utama yaiku saka ngontrol biaya produk, amarga ningkatake kinerja produk mbutuhake nguatake manajemen produksi lan nggunakake bahan mentah sing luwih maju. Produk paling anyar saka Vishay kalebu chip film tipis ultra-dhuwur lan resistor MELF kanthi TCR kurang saka 2ppm / K lan toleransi kurang saka 0,02%, film kandel voltase dhuwur kanthi voltase dirating 1000V, film tipis lan resistor MELF, lan tikel tikel kaping pindho. kekuwatan dirating, Rintangan seri kanthi resistensi gas exhaust.