Industri Warta

18 jinis saka kabel lan kabel

2019-12-29
Berita Harian Nanfang

(Reporter / Zhu Weiliang) Biro Perusahaan Perdagangan lan Perdagangan Guangzhou bubar ngumumake asil pemriksaan saka produk kabel lan kabel ing Guangzhou taun kepungkur. Gunggunge 100 conto saka 48 perusahaan dijupuk, lan 18 conto ora kualifikasi kualitas fisik. Dheweke diadiliumume ora ditanggulangi kanggo pengawasan, lan tingkat ora kualifikasi 18,00%. Antarane, kawat Kali Wira lan kabel 2 kabel Guangzhou Guangfo lan conto bathi Guangdong Pearl River lan kabel 3 batch gagal ditliti.