Industri Warta

Vishay Ngenalke Anyar PLTT Precision Dhuwur Suhu Lancip Film Chip Resistor

2019-12-29

    PLTT 0603, perencanaan chip kulit tipis suhu dhuwur saka kasus 0603 sing diakui Vishay, Q60-Q200, wis digulung lan kasedhiya kanggo persediaan njaba. Resistor Vishay Dale Lancip PLTT 0603 duwe suhu suhu operasi saka -50  ° C nganti + 230  ° C, sing luwih gedhe tinimbang resistor chip tradisional luwih saka 100  ° C, mutlak TCR kurang saka  ± 5ppm /  ° C, lan toleransi sawise pemotongan laser kurang saka  0.02%.


Resistor nggunakake bahan film sing stabil, lan karakteristik kinerja sawise 0,5 jam kerja ing 50% tenaga dirating ing + 175Â ° C yaiku 0,5%. Iki cocog kanggo ngimbangi suhu lan otomotif lingkungan suhu otomotif sing dhuwur lan bisa ngatasi sinyal sinyal siji, kayata deteksi gas exhaust. Piranti duwe kinerja sing dipercaya kanggo ngebur aplikasi, eksplorasi minyak lan gas kanthi tliti, lan telekomunikasi lan peralatan industri.


PLTT 0603 duwe resistensi saka 250Î © nganti 150kÎ ©, sing nyedhiyakake resistensi sing ora standar. Swara piranti kasebut kurang saka -30dB, koefisien voltase yaiku 0,1ppm / V, penyebaran tenaga saka 150mW nganti 1W, lan voltase operasi maksimal yaiku 75V ~ 200V. Piranti seri PLTT uga kasedhiya ing 0805, 1206, 2010, lan 2512 faktor wujud kanthi resistansi nganti 3MÎ.