FAQ

Kapan bakal sampeyan ninggalake sampeyanr pabrik lan menyang wis sampeyanr spring festival preinan?

2019-12-31

P: Yen sampeyan bakal ninggalake pabrik sampeyan lan preian musim semi sampeyan?


A: Kita miwiti Liburan Festival Spring wiwit Jan, 18th - Feb, 2rd.