FAQ

Kepiye akeh staf ing luar negeri sampeyan dikirim menyang nginstal ing peralatan?

2019-12-31

P: Pira staf ing luar negeri sing dikirim kanggo nginstal peralatan kasebut?


A: Biasane kira-kira 2-3 buruh.