Perusahaan Warta

JDC Paling Anyar Anyar Shunt Resistor

2020-03-11
Pungkasan mingggu, kita JinggDaCheng R&D Bakul dikembangke a anyar shunt resistor, kang bisa dadi digunakake ing dadi akeh karir, kaya baterei, radio, mobil elektronik ngontrol sistem, lsp. Kuwi a defingitely anyar lan safety produk kang bisa dadi wis amba ingfluence.

Sadurunge:

Ora Ana News

Sabanjure:

Ora Ana News