Plate Semen Resistor (BK-1)
  • Air ProPlate Semen Resistor (BK-1)

Plate Semen Resistor (BK-1)

Akung nderek yaiku babagan Plate Semen Resyaikumenyangr(BK-1) gegayutan, Aku pangarep-arep menyang nulungi sampeyan luwih ngertos Plate Semen Resyaikumenyangr(BK-1).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plancong Semen Plate (BK-1)




Spesifikasi lan Ukuran:


Bagean No.

Kuwasa

Ukuran (mm)

Kisaran Rintangan

WÂ ± 2

DÂ ± 1

HÂ ± 2

LÂ ± 3

PÂ ± 2

d ± ±

RXR

RXR40B

40W

25

13.8

60

180

15

1,8

1R ~ 500K

RXR80B

80W

43.5

15

90

450

27

2,5

1R ~ 500K




Parameter Kinerja Listrik:


Kuwasa

Parameter Kinerja Listrik

Max.
Makarya
Tegangan

Max.
Beban
Tegangan

Kanthi mantep
Tegangan

1W

15OV

300V

500V

2W

150V

500V

1000V

3W

350V

600V

1000V

5W

350V

600V

1000V

7W

500V

700V

1000V

10W

500V

800V

1000V

1OW

750V

850V

1000V

15W

1000V

1000V

1000V

20W

1000V

1000V

1500V

25W

1000V

1000V

1500V

30W

1000V

1000V

1500V

40W

1000V

1000V

1500V

50W

1200V

1000V

1700V

80W

1400V

1000V

2000V

100W

1500V

1000V

2200V




Tes Kinerja:


Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Coefisien Suhu

Nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat pangowahan rega resistance resistance ° C.

 ± 300ppm /  ° C

Mbuwang wektu sing cendhak

Miturut kekuwatan kaping 10 kanggo menehi voltase utawa voltase maksimal maksimal (golek ngisor) - 5 detik.

Râ ‰ ¤Â ± (2% + 0.05Î ©)

Rintangan menyang Kalor pematerian

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Râ ‰ ¤Â ± (1% + 0.05Î ©)

Solderability

Ketikake kompor tin 235Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah soldering luwih saka 95%

 

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30 menit. , banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15 ° C, banjur ing + 155Â ° C 30 menit, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15 min., total 5 siklus.

 

Râ ‰ ¤Â ± (1% + 0.05Î ©)

 

Nyuda urip ing kelembapan

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (entuk bagian ngisor) nganti jam 1000 (jam 1.5 jam lan jam) ing 40 ° ± 2 ° C lan kelembapan relatif 90 ~ 95%.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% + 0.05Î ©)

 

Muat urip kanthi panas

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (golek ngisor) nganti jam 1000 (jam 1.5 jam lan jam) ing 70Â ± 2Â C.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% + 0.05Î ©)

Kekuwatan terminal

Narik: 10N

Râ ‰ ¤Â ± (2% + 0.1Î ©)

Getaran

Frekuensi: 10 ~ 55Hz.
Swing: 0.75mm.
Tim tes: 6 jam.

Râ ‰ ¤Â ± (2% + 0.1Î ©)

Nonflammability

Nguatake voltase AC kanthi5,10,16time dirating tenaga sajrone 5 menit.

Ora katon geni






Rated Kuwasa Derating Curve:







Panas Tags: Plate Semen Resistor (BK-1), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto