Produk

View as  
 
  • YNGR seri netral groundingg resyaikutor yaiku cocog kanggo ingg operminangkai mode saka netral titik ngliwati resyaikutance groundingg. Iku yaiku wiyar digunakake ing transkanggomers saka 6 ~ 66KV gantiang saiki kekuwatan produk kayata minangka kekuwatan sistem saka kekuwatan tlanuran, kekuwatan pasokan sistem saka substation, kekuwatan dyaikutribution sistem saka ingdustrial lan mingingg enterpryaikues Utawa pengangkat netral titik.

  • NKNP Ora Induktif Wound Resismenyangr Flameproof Fitur: 1.. Banget lanhap induktansi ( kurang saka 1 H ). 2.. Flameproof lukisan, tahan menyang panas & pelarut 3.. Super panas dissipatiing, cilik linear suhu koefisien. 4.. Cepet kakehan kemampuan, lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pindah ing ketahanan angka.

  • KNP-S Kawat Wound Resyaikutor Flameproof ( Cilik Ketik ) Fitur: 1.. Dhuwur kekuwatan, Cilik awak ukuran. 2.. Super panas dyaikusipatiingg cilik lingear suhu koefyaikuien. 3.. Cepet kakehan katrampilan lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pingdah ingg ketahanan angka. 4.. Flameproof, entheng bobot, rega yaiku lanhaper saka lapisan untu kang atos jingis. 5.. Anging kabel yaiku akeh liyane awet saka lapisan untu kang atos jingis kang yaiku diprodhuksi ing dhuwur suhu.

  • KNP-C Kawat Wound Resyaikutor Flameproof Anti-Surge Fitur: 1.. Super panas dyaikusipatiingg cilik lingear suhu koefyaikuien. 2.. Cepet kakehan katrampilan lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pingdah ingg ketahanan angka. 3.. Flameproof, entheng bobot, rega yaiku lanhaper saka lapisan untu kang atos jingis. 4.. Anging kabel yaiku akeh liyane awet saka lapisan untu kang atos jingis kang yaiku diprodhuksi ing dhuwur suhu.

  • KNP-A Kawat Wound Resismenyangr Flameproof Anti-Burst Fitur: 1.. Gagal-Aman tanpa geni, jeblugan lan yaiku kapan sirip voltase 80 ~ 270V AC langsung ditrapake. 2.. Dhuwur Dielektrik Withstlaningg Tegangan munggah menyang 1KV 3.. Anti-Burst konstruksi ing a keramik tabung, tahan menyang asor lan ingsulation. 4.. UL1412 disetujoni.

  • KNP Kawat Wound Resyaikutor Flameproof Fitur: 1.. Super panas dyaikusipatiingg cilik lingear suhu koefyaikuien. 2.. Cepet kakehan katrampilan lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pingdah ingg ketahanan angka. 3.. Flameproof, entheng bobot, rega yaiku lanhaper saka lapisan untu kang atos jingis. 4.. Wingdingg kabel yaiku akeh liyane awet saka lapisan untu kang atos jingis kang yaiku diprodhuksi ing dhuwur suhu.