Detak jantung Resistor ( SUR )
  • Air ProDetak jantung Resistor ( SUR )
  • Air ProDetak jantung Resistor ( SUR )

Detak jantung Resistor ( SUR )

Detak jantung Resyaikutor ( SUR ) Fitur: 1.Bapak Bagus kingerja ing kelembapan resyaikutensi, anti-oksidasi, apik termal stabilitas, nonflammabiliy, kakehan stabilitas. 2.Orajang sekitar suhu: -55Â ° C ~ + 275Â ° C. 3. permukaan yaiku ora pati cetho, ing normal ukuran kanggo nutupig yaiku dicekel lan ing cilik ukuran kanggo nutupig yaiku ijo. 4.Resyaikutance toleransi: Â ± 2% ã € 5 Â%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pulsa Resistor (SUR)



 Produk

Pulsa Resistor (SUR)

Fitur

1. Kinerja kanthi resistensi kelembapan, anti-oksidasi, stabilitas termal sing apik, nonflammabiliy, kakehan stabilitas.

2.Senthang suhu ambien: -55Â ° C ~ + 275Â ° C.

3.Persane ora biso dipercoyo, lapisan ukuran normal wis bata lan lapisan cilik ukurane ijo.

4. Toleransi pitulung: Â ± 2% ã € 5%.




Ukuran lan Kinerja voltase:


Bagean No.

Kuwasa

Range Rintangan

Ukuran (mm)

Max.
Makarya
Tegangan

Max.
Beban
Tegangan

Max.
Pithik
Tegangan

Max.
Lnsulasi
Tegangan

LÂ ± 1

± 0.5

dino ± 0,05

L1Â ± 2

CMO014

MOR014

 

1 / 4W

 

UTAWA-1M

 

6.0

2.3

0,45

28

200V

400V

500V

250V

0,52

MOR012

 

1 / 2W

ORMM

9.0

3.2

0,52

28

250V

400V

500V

250V

MFR01B

 

1W

OR1-1M

11.0

4,5

0,75

33

350V

600V

7500V

350V

MFR02B

 

2W

0R1-1M

15.0

5.0

0,75

33

350V

600V

7500V

350V

MFR03B

 

3W

OR1-1M

17.5

6.0

0,75

33

500V

800V

1000V

500V

MFR05R

 

5WS

0RI-1M

28.0

8.0

0,75

33

500V

800V

1000V

500V




Drawing Konstruksi:






Tes Performance:


1.Installasi: Arah horisontal;

2.Kecahitan: 490m / s²

3.Tema karacetic pulsa: 11ms

4. Wangun pucukan: Halfsinusoid;

5.Calculation of charge and dischargetestTegangan:E=,Antarane: E = Test voltang (V), P = Daya uji tesistor (W), R = Testresi (Î ©), N = Multiple of the pulse power.

6. Kapasitas panyimpenan energi: C = T / R * 10³ T = 11ms

7. Suhu kenaikan suhu sing ngliput gunakake unsur resistor luwih saka unsur resistor lan konstan wektu.


8. Pengawasan Visual: Logo kanthi jelas ora ngrusak kemasan.

9. Pemeriksaan ketahanan: Î ”= Â ± (1% + 0.05Î ©) ï¼›





Panas Tags: Detak jantung Resistor ( SUR ), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto