RD Karbon Film Resistor
  • Air ProRD Karbon Film Resistor

RD Karbon Film Resistor

RD Karbing Film Resistor Fitur: 1.. Murni karbohidrat ing keramik intine. 2.. Dhuwur biaya. 3.. Apik kwalitase lan linuwih. 4.. Nyedhiyakake flameproof ketik, RDN.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor Film Karbon RD



Produk

Resistor Film Karbon RD

Fitur

1. Karbohidrat murni ing teras keramik.

2. Kasedhiyan murah.

3. Kualitas apik lan linuwih.

4. Wenehi jinis flameproof, RDN.




Kinerja Listrik lan Mesin:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Toleransi Rintangan

 ± 5% (J) utawa  ± 2% (G)

-

Rintangan Temp. Coeff.

0 ~ -1300 ppm / Â ° C

-55Â ° C ~ 155Â ° C

Daya Rating Rating Daya

Lumahing temp, 235 ° C Max.â – ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

Voltase dirating 30 menit

Mbukak wektu sing cendhak

 ± 1%

2,5 kaping valtage dirating 5 detik.

Tegangan Ora Dielectric Kanthi

Ora ana bukti karusakan mekanik utawa risak insulasi.

 

Max. Voltase kakehan sajrone 1 menit. (RDN 1 W & 2 W kanggo 350V)

Rintangan Penebat

10,000MÎ

DC 100V utawa 500V megger

Kekuwatan Terminal

Ora ana bukti karusakan mekanik.

<1 / 4W :1 kg

> 1 / 2W mung 1,5 kg

Kemampuan Solder

Jangkoan minimal95%

235Â ± 5Â ° C sajrone 2 detik

Rintangan kanggo

Panas Soldering

Ora ana bukti karusakan mekanik.△R/R≤ ± 1 %

270Â ± 5Â ° C kanggo 10 Â ± 1 detik

350Â ± 10Â ° C kanggo 3,5 Â ± 0.5 detik




Environmental Karakteristik:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Temp. Sepeda; Pit; ontel

△ R/R≤ ± 1%

-55 ° C (30 min.)  € ”â – º Temp Temp. (3 min.)  €” â –º + 155 ° C (30 min.)

â € ”â º Temp Temp. (3 min.) / (5 siklus)

Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 5%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

70Â ° C 1000 jam

Moisture-proof Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 5%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

40Â ° C95% RH500 jam

Nonflammability

ora nyamar

16 kali wattage dirating 5 menit.




Dimensi:


Wattage sing dirating

DÂ ± 1

LÂ ± 1

HÂ ± 3

d ± 0,1

Range Rintangan (Î ©)

Max. Tegangan Tegangan

RD 1 / 8W,

1 / 6W (1 / 4WS)

1,7Â ± 0.2

3.7max.

28

0,45

3,9 ~ 4.7M

200V

RD 1 / 4W (1 / 2WS)

2.4Â ± 0,5

6.4

28

0,6

3,9 ~ 10M

250V

RD 1 / 2W

3,5

9

28

0,65

3,9 ~ 10M

350V

RDN 1W

4,5

11

28

0,8

3,9 ~ 10M

500V

RDN 2W

5.0

15

28

0,8

3,9 ~ 10M

750V






Kurva Derating:


Kanggo resistor sing dilakokno ing suhu sekitar ndhuwur 70Â C C, rating daya kudu diuripake sesuai karo kurva ing ngisor iki.






Suhu lumahing Rise:







Panas Tags: RD Karbon Film Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto