ROP Semen Resistor Cylindrical Ketik
  • Air ProROP Semen Resistor Cylindrical Ketik

ROP Semen Resistor Cylindrical Ketik

ROP Semen Resismenyangr Cylingdrical Ketik Fitur: 1.. Stlanar nutul paket saget dadi kanggo omenyangmatis sisipan lan kanggomingg. 2.. Kanthi omenyangmatis proses lan ketat kwalitase ngontrol sistem asil unikanggom kwalitase lan konsisten perkanggomance ing linuwih. 3.. Cilik lan eningng awak gaya nyimpen ing PWB panggonan banget. 4.. Dhuwur Dielektrik Withstlaningg Tegangan munggah menyang 1KV.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jinis Semen ROP Jenis Cylindrical



 Produk

Jinis Semen ROP Jenis Cylindrical

Fitur

1. Paket taping standar bisa kanggo sisipan otomatis lan mbentuk.

2. Proses otomatis kanthi lengkap lan asil sistem kontrol kualitas sing ketat kualitas seragam lan konsisten kinerja ing linuwih.

3. Gaya awak cilik lan entheng ngirit papan PWB.

4. voltase kanthi Dielectric Dhuwur sing dhuwur nganti 1KV.

5. Konstruksi flameproof ing tabung keramik, tahan kelembapan lan jampel.




Kinerja Listrik lan Mesin:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Toleransi Rintangan

 ± 5% (J)

-

Rintangan Temp. Coeff.

 ± 300 ppm /  ° C

-55Â ° C ~ 155Â ° C

Daya Rating Rating Daya

Lumahing temp. 275Â ° C Max.Î "R / R WÂ ± 1%

Voltase dirating 30 menit

Mbukak wektu sing cendhak

 ± 2%

10tim (film daya: 5 kali) wattage dirating sajrone 5 detik.

 

Tegangan Ora Dielectric Kanthi

Ora ana bukti karusakan mekanik utawa risak insulasi.

AC 1000V for1minutes

Rintangan Penebat

1,000MQ

DCV megger DCV

Kekuwatan Terminal

Ora ana bukti karusakan mekanik.

1 kg

Kemampuan Solder

Jangkoan minimal95%

235Â ± 5Â ° C sajrone 2 detik

Rintangan kanggo

Panas Soldering

Ora ana bukti karusakan mekanik.â ³R / RWÂ ± 1%

270Â ± 5Â ° C kanggo 10 Â ± 1 detik

350 Â ± 10 * 0 kanggo 3,5 Â ± 0,5 detik




Environmental Karakteristik:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Temp. Sepeda; Pit; ontel

â ³R / RWÂ ± 1%

-55Â ° C (30 mln.)

Ruangan Ruangan (3 min.)

+ 155 * 0 (30 mln.)

Ruangan Ruangan (3 min.)/( 5 cycles)

Nyawa Urip

â ³R / R Â ± 5%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

70Â ° C 1000 jam

Moisture-proof Nyawa Urip

â ³R / RWÂ ± 5%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

40Â ° C95% RH 1000 jam

Nonflammability

ora nyamar

16 kali wattage dirating 5 menit.




Ukuran:


Wattage sing dirating

DÂ ± 1

LÂ ± 1

XMax.

HÂ ± 3

d ± 0,1

Rintangan (Q)

Max. Tegangan Tegangan

Wound kabel

Film Power

1W

4,5

6.5

9

28

0,65

0,1-47

48-1 OK

150V

2W

5.0

8.5

10.5

28

0,65

0,1-100

101-1 OK

150V

3W

6.5

11

14

28

0,8

0,1-150

151 ~ 33K

350V

5W

7

16

19

28

0,8

0,1-150

151-50K

350V

 




Kurva Derating:


Kanggo resistor sing digunakake ing suhu sekitar ndhuwur 70, rating daya kudu diladeni miturut kurva ing ngisor iki.

 




Suhu suhu lumahing:







Panas Tags: ROP Semen Resistor Cylingdrical Ketik, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto