RSS Logam Oksid Film Resistor Flameproof ( Cilik Ketik )
  • Air ProRSS Logam Oksid Film Resistor Flameproof ( Cilik Ketik )

RSS Logam Oksid Film Resistor Flameproof ( Cilik Ketik )

RSS Logam Oksid Film Resyaikumenyangr Flameproof ( Cilik Ketik ) : Fitur 1.. Dhuwur kekuwatan, Cilik awak ukuran. 2.. Lyaikutrik lan mechanical stabilitas lan dhuwur linuwih. 3.. Nonflame lukyaikuan, Pelarut bukti, tahan menyang panas & asor. 4.. Taunan pindah yaiku andhap kanggo ing strengingned logam oksida film. 5.. Dhuwur noyaikue saget ngasilake dhuwur resyaikutance angka kang 6.. kawat tatu resyaikumenyangrs saget dudu tekan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

RSS Metal Oxide Film Resistors Flameproof (Tipe Cilik)



Produk

  RSS Metal Oxide Film Resistors Flameproof (Tipe Cilik)

Fitur

1. Dhuwur kekuwatan, Ukuran awak cilik.

2. stabilitas listrik lan mekanik lan linuwih.

3. Lukisan Nonflame, Bukti Solvent, tahan panas & asor.

4. Ganti taunan kurang kanggo film oksida logam sing dikuatake.

5. Swara rendah bisa ngasilake nilai ketahanan sing

6. kabel resistor tatu ora bisa tekan.




Kinerja Listrik lan Mesin:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Toleransi Rintangan

 ± 5% (J) utawa 2% (G)

.

Rintangan Temp. Coeff.

 ± 300 ppm /  ° C

-55 * C ~ 155qC

Daya Rating Rating Daya

Lumahing temp. 275  ° C Max.â – ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

Voltase dirating 30 menit

Mbukak wektu sing cendhak

 ± 2%

Voltase voltase angka 2,5 sajrone 5 detik.

 

Tegangan Ora Dielectric Kanthi

Ora ana bukti karusakan mekanik utawa risak insulasi.

 

Max. Tegangan voltase 1 menit.

Rintangan Penebat

1.000MÎ

DC100V utawa 500V megger

Kekuwatan Terminal

Ora ana bukti karusakan mekanik.

<1 / 2W: 1 kg> 1W:2kg

Kemampuan Solder

Jangkoan minimal95%

235Â ± 5 * C sajrone 2 detik

Rintangan Panas Soldering

Ora ana bukti karusakan mekanik.△R/R≤±1%

270 Â ± 5 * 0 kanggo 10 Â ± 1 detik 350Â ± 10 * C kanggo 3,5 Â ± 0,5 detik




Environmental Karakteristik:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Temp. Sepeda; Pit; ontel

â ³ R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

-55 ° C (30 min.)  € ”â – º Temp Temp. (3 min.)  €” â –º + 155 ° C (30 min.)

â € ”â º Temp Temp. (3 min.) / (5 siklus)

Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 5%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

70Â ° C 1000 jam

Moisture-proof Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 5%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

40Â ° C95% RH 500 jam

Nonflammability

ora nyamar

16 kali wattage dirating 5 menit.

 




Ukuran:


Wattage sing dirating

DÂ ± 1

LÂ ± 1

HÂ ± 3

d ± 0,1

Resistensi

(Î ©)

Max. Tegangan Tegangan

Max. Volan kakehan

1 / 2W

2.6Â ± 0,5

6.8

28

0,6

0,22 ~ 33K

250V

400V

1W

3,5

9

28

0,65

0,22 ~ 50K

350V

600V

2W

4,5

11

28

0,8

0,22ã € œ50K

350V

600V

3W

5.0

15

28

0,8

0,22 ~ 50K

350V

600V

5W

8.5

24

38

0,8

0.22-100K

500V

800V

6W

8.5

32

33

0,8

0,22 ~ 150K

500V

800V

7W

8.5

41

38

0,8

0,22ã € œ200K

750V

1000V

10W

8.5

53

38

0,8

0,22ã € œ200K

800V

1500V






Kurva Derating:


Kanggo resistor sing digunakake ing suhu sekitar ndhuwur 70 â rating rating,power kudu diurutake miturut kurva ing ngisor iki.






Suhu suhu lumahing:

 





Panas Tags: RSS Logam Oksid Film Resistor Flameproof ( Cilik Ketik ), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto