SMF Kuwasa Logam Film Chip Resistor
  • Air ProSMF Kuwasa Logam Film Chip Resistor

SMF Kuwasa Logam Film Chip Resistor

SMF Kuwasa Logam Film Chip Resismenyangr Fitur: 1.. Flameproof UL94V0 diwangun paket, tahan menyang panas, asor & jampel. 2.. Khusus desain kanggo aumenyangmatic permukaan dipasang. 3.. Banget mechanical kekuwatan & listrik stabilitas. 4.. Ngurangi patemon biaya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SMF Power Metal Film Chip Resistors



Produk

SMF Power Metal Film Chip Resistors

Fitur

1. Paket cetak Flameproof UL94V0, tahan panas,asor & jampel.

2. Desain khusus kanggo pemasangan permukaan otomatis.

3. Kekuwatan mekanik sing apik lan stabilitas listrik.

4. Ngurangi biaya Majelis.




Kinerja Listrik lan Mesin:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Toleransi Rintangan

 ± 5% (J) utawa  ± 1% (F)

-

Rintangan Temp. Coeff.

 ± 100 ppm /  ° C

-55Â ° C ~ 200Â ° C

Daya Rating Rating Daya

Lumahing temp. 275 ° C Max.Î "R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

Voltase dirating 30 menit

Overoad Wektu Singkat

 ± 0,05%

5 kali wattage sing dirating sajrone 5 detik.

 

Tegangan Ora Dielectric Kanthi

Ora ana bukti karusakan mekanik utawa risak insulasi.

 

AC 500V sajrone 1 menit

Rintangan Penebat

10,000MÎ

DCV megger DCV

Kemampuan Solder

Jangkoan minimal95%

235 Â ± 5Â ° C sajrone 2 detik

Rintangan Panas Soldering

Ora ana bukti karusakan mekanik.Î ”R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

270Â ± 5Â ° Cfor 10 Â ± 1 detik




Environmental Karakteristik:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Temp. Sepeda; Pit; ontel

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

-55 ° C (30 min.)  € ”â – RRoom Temp. (3 min.)  €” â –º + 200 ° C (30 min.)

â € ”â º Tenp Ruangan. (3 min.) / (5 siklus)

Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

70Â ° C 1000 jam

Moisture-proof Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

40Â ° C95% RH 500 jam




Ukuran:


Wattage sing dirating

AÂ ± 0.3

BÂ ± 0,3

CÂ ± 0,3

DÂ ± 0,3

EMAS.

FÂ ± 0,3

Range Rintangan (Î ©)

MAX. Tegangan Tegangan

2W

4,0

6.7

1.4

3,55

7.9

1,5

10 ~ 2M

300V

3W

5.5

10.5

1.7

5.0

12

2.3

10 ~ 2M

500V

5W

7.3

13.5

1.7

6.8

17

2,5

10 ~ 2M

500V






Kurva Derating:


Kanggo resistor sing dilakokno ing suhu sekitar ndhuwur 20Â C C, rating daya kudu diwenehi miturut kurva ing ngisor iki.






Suhu suhu lumahing:

 






Panas Tags: SMF Kuwasa Logam Film Chip Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto