SQF Termal Garing Semen Resistor
  • Air ProSQF Termal Garing Semen Resistor

SQF Termal Garing Semen Resistor

SQF Termal Garingg Semen Resyaikumenyangr Fitur: 1.. Iku yaiku cocog kanggo nglingdhungi sirkuit papan. 2.. Flameproof konstruksi ing a keramik kasus, resyaikutant menyang asor lan ingsulation. 3.. Ing dhuwur resyaikutance regane, ing wingdingg intine bakal dadi diganti dening kekuwatan film intine. 4.. Banget anti siram characteryaikutics lan akurat jelas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistensi Simen Fus Terapi SQF



Produk

Resistensi Simen Fus Terapi SQF

Fitur

1. Iki cocog kanggo nglindhungi papan sirkuit.

2. Konstruksi Flameproof ing kasus keramik, tahan kanggo asor lan jampel.

3. Ing dhuwur daya tahan, intine-intine intine bakal diganti intine film daya.

4. Karakter anti-mundhak sing apik banget lan fusibility sing akurat.




Kinerja Listrik lan Mesin:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Toleransi Rintangan

 ± 5% (J)

-

Rintangan Temp. Coeff.

 ± 300 ppm /  ° C;

<1Î ©: Â ± 600ppm / Â ° C

-

Daya Rating Rating Daya

Lumahing temp.130 ° C Max.Î ”R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

Voltase dirating 30 menit

Overoad Wektu Singkat

 ± 2%

10 kali wattage sing dirating sajrone 5 detik.

 

Tegangan Ora Dielectric Kanthi

Ora ana bukti karusakan mekanik utawa risak insulasi.

 

AC 1000V sajrone 1 menit.

 

Rintangan Penebat

10.00MÎ

DCV megger DCV

 

Kekuwatan Terminal

 

Ora ana bukti karusakan mekanik.

 

4,5 kg

 

Kemampuan Solder

Jangkoan minimal95%

235 Â ± 5Â ° C sajrone 2 detik

Rintangan Panas Soldering

Ora ana bukti karusakan mekanik.ΔR/R≤±1%

265Â ± 5Â ° C kanggo 10 Â ± 1 detik

 




Environmental Karakteristik:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Temp. Sepeda; Pit; ontel

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

 -25 ° C (1 hrs.)  € ”â – º

Ruangan Temp. (2 jam.)

â € à ¢  € œ + temp operasi. (1 hrs.)

—►Ruangan Temp. (2 jam.) / ( 5 cycles)

Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 5%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

70Â ° C 1000 jam

Moisture-proof Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 5%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

40Â ° C95% RH500 jam

Nonflammability

 

ora nyamar

 

16 kali wattage dirating 5 menit.

 




Ukuran:


Wattage sing dirating

WÂ ± 1

SÂ ± 1

HÂ ± 1,5

P + 2 / -1

d1 Â ± 0.1

d2Â ± 0,1

Range Rintangan (Î ©)

SQF3

12

8

25

5

0,8

2A:0.6

3A:0.6

5A: 1.0

10A:1.0

0,1 ~ 50K

SQF5

13

9

25

5

0,8

0,1 ~ 50K

SQF7

13

9

39

5

0,8

0,1 ~ 50K

SQF10S

16

12

35

7.5

0,8

0,1 ~ 50K

SQF10

20Max.

9

25Max.

12.5

0,8

0,8

0,1-50K






Rating:


Rated Saiki

Suhu Fungsi Rated

Wattage sing dirating

SQF3

SQF5

SQF7

SQF10

SQF10S

3A

145Â ° C

1.6W

1.6W

2.2W

3.2W

2.5W

5A

145Â ° C

1.6W

1.6W

2.2W

3.2W

2.5W

10A

132Â ° C

1.6W

1.6W

2.2W

3.2W

2.5W

10A

185Â ° C

2.1W

2.1W

2.4W

4.2W

3,5W




Kurva Derating:


Kanggo resistor sing digunakake ing suhu sekitar ndhuwur 25 ° C, rating daya kudu diladeni miturut kurva ing ngisor iki.





Panas Tags: SQF Termal Garingg Semen Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto