SQK Semen Resistor
  • Air ProSQK Semen Resistor

SQK Semen Resistor

SQK Semen Resismenyangr Fitur: 1.. Cilik dimensi, banget stabilitas ing dhuwur suhu, tahan menyang asor lan kaget. 2.. Rampung ingsulated watak cocog kanggo pringted sirkuit papan. 3.. Super panas dissipatiing cilik lingear suhu koefisien. 4.. Cepet kakehan katrampilan lanhap swara tokoh lan lanhap taunan pindah ing ketahanan angka. 5.Orajang sekitar suhu:-55℃~+275℃ 6.Pantu menyanglerance: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SQKResor Semen



 Produk

SQK Resor Semen

Fitur

1. Ukuran cilik, stabilitas banget ing suhu sing dhuwur,tahan kelembapan lan kejut.

2. Watak terisolasi kanthi lengkap sing cocog kanggo sirkuit sing dicithak papan.

3. Pelapisan panas panas linear koefisien.

4. Kemampuan Keluwih cepet tokoh swara rendah lan sithik shift tahunan kanggo nilai resistance.

5.Senthang suhu suhu: -55â "ƒ ~ + 275â" ƒ
6. Toleransi pitulung: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Daya pangkat

5W

7W

10W

15W

20W ~ 25W

Max. voltase kerja

350V

500V

750V

1000V

1000V

Tangan voltase dielektrik

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

1000V
(AC)

Toleransi Rintangan

J Â ± 5%

J Â ± 5%

J Â ± 5%

J Â ± 5%

J Â ± 5%

Spesifikasi RX L Tipe RX L

Kuwasa

Ketik

Ukuran

LÂ ± 1,5

WÂ ± 1

HÂ ± 1,5

p ± 1,5

h ± 1

± 0,5

b ± 0,1

15W

L1

50

12.5

12

35

14

2

0,8

L2

50

12.5

12

25

11

3

0,8

20W

L1

65

14

14

50

14

2

0,8

L2

65

14

14

35

11

3

0,8

Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Swara wektu sing cendhak

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

2,5-RCVW suwene 5 detik.

 

Nyuda Urip ing Kelembapan

JIS-C-5202 7.9

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

Owah-owahan suhu suhu sawise 1000 jam (1.5 jam lan 0.5 jam) ing RCVW ing ruangan asor sing dikendhaleni kanthi asor relatif 40Â ± 2â ƒ lan 90 ~ 95%.

 

Nyawa Urip

JIS-C-5202 7.10

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.1Î ©)

Pangowahan tahan permanen sawise 1000 jam operasi ing RCWV, kanthi siklus tugas 1,5 jam lan 0.5 jam ing 25â "ƒÂ ± 2â".

Solderability

JIS-C-5202 6.5

95% jangkoan MIN

Suhu tes solder: 235Â ± 5â "ƒ
:235 ± 5â "ƒ
Tinggal ing wayah sing adol: 3Â ± 0.5 detik
:3 ± 0.5 detik

 

 

Rintangan Panas Soldering

 

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Ketikake kompor tinang 350 ± 10 C C kanthi dawa 2,2 ~ 4.8mm minangka bentuk tututi. 3.2mm ~ 4.8mm,


Suhu

DipTime

350Â ° CÂ ± 10Â ° C

3,0 0,5 detik

260Â ° CÂ ± 5Â ° C

10Â ± 1seconds

 

Nonflammability

Ora kasedhiya

Nguatake voltase AC kanthi 5.10,16 kaping kanthi daya kanggo 5 menit.

Cathetan: Kita bisa miturut syarat pelanggan kanggo ngatur spesifikasi lan dimensi.






Kurva Derating:


Kanggo resistor sing digunakake ing suhu sekitar ndhuwur 70 â rating rating,power kudu diurutake miturut kurva ing ngisor iki.






SurfaceSuhu Rise:

 





Panas Tags: SQK Semen Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto