Trapezium Aluminium Bolongan Wirewound Resistor
  • Air ProTrapezium Aluminium Bolongan Wirewound Resistor
  • Air ProTrapezium Aluminium Bolongan Wirewound Resistor

Trapezium Aluminium Bolongan Wirewound Resistor

Trapezium Aluminggggium Bolongan Wirewound Resismenyangr Fitur: 1.Aluminggggium kerak permukaan karo apik kinggggerja ingggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggggingggang piringggg inggggstallation, saget dadi digunakake ingggg inggg kasar lingggkungan 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.High inggggsulatinggggg kapasitas, enkapsulasi deninggg non-geni inggggorganic materi apik kinggggerja ingggg getaran ‚ 4.Multi sambungan kanggom bakal dadi gampang menyang ndlanani 5.Widhakal digunakake ingggg Kuwasa pasokan, Transducer, Elevamenyangr, Arena audio lan dhuwur syarat peralatan Industri. 6.Pantu menyanglerance:±1%,±2%,±5%,±10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Trapezium Aluminium Gamping Wirewound Resistor



Produk

Trapezium Aluminium Gamping Wirewound Resistor 

Fitur

Lumahing kulit kerak kanthi kinerja sing apik ing radiasi panas, sing cocog kanggo instalasi piring penyejuk, bisa digunakake ing lingkungan sing kejam
Ukuran 2.Small, beban daya sing dhuwur.
3. Kapasitas penebat, enkapsulasi kanthi kinerja bahan-bahan anorganik sing ora apik sajrone geter.
4. Formulir sambungan swara bakal gampang didandani
5. digunakake ing pasokan daya, Transducer, Elevator, audio Arena lan peralatan Perangkat Lunak.
6.Nyariasi pitulungan ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Coefisien Suhu

Nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat pangowahan rega resistance resistance ° C.

 ± 300ppm /  ° C

Mbuwang wektu sing cendhak

Voltase 10 utawa — maksimal. voltase kakehan (njaluk ngisor) sajrone 5 detik.

Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Rintangan menyang Kalor pematerian

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Solderability

Ketik menyang kompor tin 245Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah soldering luwih saka 95%.

 

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30 menit. , banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15Â C, banjur ing + 125Â ° C 30 menit, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15 min., total 5 siklus.

 

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

 

Nyuda urip ing kelembapan

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (golek ngisor) nganti jam 1000 (jam 1.5 jam lan 0.5 jam) ing kalembaban relatif 40Â ± 2Â C lan 90 ~ 95%.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

 

Muat urip kanthi panas

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (entuk bagian ngisor) nganti jam 1000 (jam 1.5 jam lan 0.5 jam) ing suhu 70Â ± 2Â C.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

Kekuwatan terminal

Narik: 10N

Râ ‰ ¤Â ± (2% + 0.1Î ©)

Getaran

Frekuensi: 10 ~ 55Hz.
Swing: 0.75mm.
Wektu tes: 6 jam.

Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.1Î ©)

Nonflammability

Nguatake voltase AC kanthi5,10,16time dirating tenaga sajrone 5 menit.

Ora katon geni

Spesifikasi lan Ukuran

Bagean No.

Kuwasa

Range Rintangan

Ukuran

Max.
Makarya
Tegangan

Kanthi-
ngadeg
Tegangan

 

 

 

L1Â ± 1,5

L2Â ± 1,5

L3Â ± 1,5

HÂ ± 1

WÂ ± 1

± 0.5

 

 

TRX40B

40W

0R5-2K2

65

74

95

18

30

5

300V

450V

TRX60B

60W

0R5-4K7

75

84

100

18

30

5

400V

600V

TRX80B

80W

1R-6K

110

125

140

20

40

5

500V

750V

TRX100

100W

1R5-8K

135

150

165

20

40

5

600V

900V

TRX1800

1800W

3R-35K

540

565

580

50

100

5

2300V

3300V

Cathetan: Kekuwatan lan dimensi bisa digawe khusus kanggo para pelanggan.





Panas Tags: Trapezium Alumingium Bolongan Wirewound Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto